3,5 milioane de euro i-a oferit Ioan Nicolae șpăgarei Alina Bica pentru a-i tergiversa dosarul Cu cât și-a negociat Dumitru Puzdrea libertatea?

decembrie 16, 2014

Pe zi ce trece, alte nume grele de politicieni și afaceriști apar în dosarul fostei șefe DIICOT, Alina Bica. Așa se face că după Dorin Cocoș și protejata lui Băsescu, Elena Udrea în dosarul ce privește fapte de luare de mită, dare de mită, favorizarea făpuitorului și spălare de bani au ieșit la orizont și alți excroci ca afaceriștii Ioan Niculae, Ovidiu Tende, Bogdan Buzaianu și Liviu Dragnea, alături de doi consilieri ai brunetei de la DIICOT, judecătorul Mihail Udroiu și Floin Ionuț Mihăilescu.

Ce spun procurorii acum? Că fostă șefă DIICOT a primit, nu mai puțin de 3,5 milioane de euro de la Ioan Nicuae, pentru a tergiversa dosaru acestuia. De asemenea, pentru sprijinul acordat lui Ovidiu Tender, bruneta a luat, împreună cu consilierul Ioan Florentin Mihăilescu, bunuri mobile, iar în ceea ce privește despăgubirile de la ANPR, unde o parte din bani au ajuns la familia Cocoș, adică blonda Lenuța, Dorin și fiul acestuia Alin, doamnei Bica i s-a fi dat, prin interpuși, o parte dintr-un teren din Snagov, care aparținea fostei soții a lui Dorin Cocoș, Olguța Chiriac.

Mai e vreo îndoială că Alina Bica i-a tergiversat lui Dumitru Puzdrea nu numai dosarul în care acesta este anchetat pentru furtul de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, care stă pe bară din anul 2007, ci probabil a intervenit în aproape toate dosarele pe care acesta le are în dotare? Un nu hotărât! Acum înțelegem perfect totul. Înțelegem de ce lui Traian Băsescu, care a luat șpagă de la Puzdrea în perioada când era primar al Capitalei suma de 4 milioane de dolari nu i s-a întâmplat absolut nimic până în acest moment. Motivul? Alina Bica.

 

La fel de bine înțelegem de ce ani buni afacerile trio-ului Puzdrea, Cocoș, Udrea au mers fantastic, cei trei făcând bani negri pe bandă rulantă. Altfel, cum de ar fi avut tupeul mafiotul să apeleze la Cocoș și blonda lui să-l ajute să vândă complexul Flora, oferindu-le un comision incredibil, în condițiile în care societatea are cartea funciară blocată și nimeni nu poate schița nici cel mai mic gest pentru că în secunda doi e luat pe sus. Dar dacă se întâmpla ceva cu cei doi nenorociți, intervenea mâna salvatoare a Alinei Bica și totul era mușamalizat urgent.

Revenind la dosarul de la Câmpulung Moldovenesc, să ne amintim de momentul în care cel care se ocupă de dosar, ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, a furat saci cu acte oficiale care nu puteau fi deschiși decât în prezența arhiectului Năstase Cătălin. Așa spune legea, care în acest caz, din nou, nu a contat pentru nimeni. Cum ar fi putut face acest ofițeraș de doi lei un asemenea gest ieșit din comun, dacă nu ar fi avut o pernă în spate foarte confortabilă? Ne poate demonstra cineva că nu a fost ordinul dat de Alina Bica? Atunci să ne arate…

Acum că nici bruneta de la DIICOT nu mai poate învârti dosarul după său plac, Puzdrea s-a reorientat și a revenit la gânduri mai bune vizavi de fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Gurmezescu pe care-l scoate la restaurantul Casa Gorjeană situat lângă Poliția Capitalei, loc unde cei doi, fără pic de rușine negociază libertatea mafiotului pe față. Informatorii noștri i-au văzut, doar polițiștii care-și savurează cafelele în tihnă nu au urechi să audă. Se vede clar că imperialistului îi este frică de moarte cu acest dosar și tot mai speră că rămâne nepedepsit și de aici.

Dar, vă promitem domnule Dumitru Puzdrea că pentru tot ce ați făcut de-a lungul timpului, pentru toate nenorocirile comise, pentru toată bătaia de joc adusă unui om cinstit, care nu a făcut decât să vă respecte (deși dumneavoastră nu știți ce înseamnă acest lucru și nu veți ști niciodată), arhitectul Năstase Cătălin, vă vom face să plătiți.

De data aceasta veți vedea că legea nu e doar o simplă hârtie igienică pe care să o folosiți doar când aveți nevoie, apoi să o aruncați la coșul de gunoi. Nu, legea și dreptatea e și pentru mafiot și pentru hoțul de rând. Sunteți atât de infantil domnule Puzdrea încât nu vă dați seama că nu numai dumneavoastră veți trece prin chinurile Iadului, ci și familia aia spurcată pe care o aveți.

Iar acea femeie isterică ce aruncă cu lături în oameni nevinovați, pe nume Mihaela Iosefina, va rămâne surprinsă când va observa că există cineva care să-i închidă gura. La pușcărie cu voi, blestemaților! Să mâncați ceea ce le-ați oferit oamenilor care v-au slujit cu credință, să mergeți la toaletele oferite angajaților din complexul Flora, unde mizeria plutește la suprafață! Doar așa veți înțelege momentele infernale prin care au trecut toți cei care au avut neșansa să vă considere om. Sunteți doar un criminal!

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *