A candidat la președinție, e în pușcărie, iar acum Fiscul i-a golit contul în care avea…90 de lei

august 27, 2016

Un fost candidat la președinția României în 2009 încasează lovitură după lovitură. După ce că a ajuns în spatele gratiilor, acum a rămas și fără banii din conturi. Autoritățile i-au luat tot. La aproape doi ani de zile de când a fost încarcerat, Constantin Ninel Potârcă s-a trezit fără banii pe care îi avea în contul personal și pe care îi folosea pentru cumpărăturile pe care le face în penitenciar.

Constantin Ninel Potârcă are de executat opt ani de închisoare, iar fratele său a primit și el o pedeapsă de 6 ani, ambii executând pedepsele la penitenciarele din Târgu Jiu și Craiova. Acuzațiile ce le-au fost aduse acestora au fost de evaziune fiscală, fostul prezidențiabil negând mereu că ar fi înșelat statul. Cel mai mare prejudiciu care li se impută acestora este de peste 180 de milioane de lei pentru vinderea la fier vechi a fostului combinat chimic de la Arad.

„Aveam și eu 30 de lei și 60 de lei în conturile mele de aici de la pușcărie și am fost informat acum că mai am zero lei. Penitenciarul am înțeles că a făcut executarea silită și m-a lăsat pe zero. Erau banii pentru mici cumpărături și pe care îi aveam din partea familiei. Nici eu și nici fratele mei nu putem merge la muncă, din cauza problemelor de sănătate pe care le avem și, atunci, nici nu putem câștiga mai mult pentru a avea mai mulți bani la dispoziție. Cred că procurorii și judecătorii și cei care s-au ocupat de dosarele mele merită o primă dacă tot au început să mă execute și au luat aceste sume uriașe. Mai mult oricum nu au de unde să îmi ia pentru că firmele mi le-au falimentat și nu mai am nimic”, a spus Potârcă pentru pandurul.ro.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *