A fost Ponta vândut de PSD?

ianuarie 28, 2016

Ce se întâmplă în lumea politicii ultimilor ani, indiferent cât de mult ne-am dori să înțelegem, e cu mult peste puterea noastră. Când spunea și Ponta că se poate liniști și poate lucra cu drag și spor la fundația abia înființată, iată că politoloul Alina Mungiu Pipidi vine cu o teorie șoc privind demisia fostului premier al României.

Cuvintele Alinei Mungiu Pipidi au dat totul peste cap: “Nişte oameni de la PSD mi-au scris să se plângă că ei ar fi agreat la plecarea lui Victor Ponta în schimbul promisiunii că de legile electorale nu se mai atinge nimeni şi deci, pe scurt, ei sunt partea înşelată şi liberalii partea ipocrită în această afacere. La aceste observaţii răspund următoarele. Numai voi ştiţi de ce aţi agreat la plecarea lui Victor Ponta, care nu era o prioritate pentru manifestanţi şi nu a fost înţeleasă de nimeni.

Iar în rest nimeni, dar absolut nimeni nu avea dreptul în zilele manifestaţiilor de la Colectiv să facă vreo înţelegere contra celor din stradă şi a oamenilor din spatele României Curate, vreun million şi jumătate în acele zile, pentru care cele două tururi erau punctul unu pe agendă”. Doamnă Mungiu, dacă tot veniți cu aceste ipoteze incendiare, atunci poate că ar trebui să ne dați toate informațiile necesare, cu nume, date și așa mai departe, nu-I așa? Și mai ales de când știți aceste lucruri? Că, cine știe, poate ați avut și dumneavoastră ceva de câștigat…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *