• Fără categorie
  • 0

A murit sora lui Ilie Năstase

mai 25, 2018

Ilie Năstase e în doliu! Sora lui, Georgeta, în vârstă de 73 de ani, a murit. Ea suferea de o boală cruntă. Decesul survine chiar în ziua în care Ilie Năstase a fost reținut de poliție și i s-au întocmit și două dosare penale.
Ilie Năstase a avut trei surori şi doi fraţi.

Vineri dimineaţă, tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţişti, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. La rândul său, Ilie Năstase acuză poliţiştii că au fost agresivi cu el atunci când i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, spunând că l-au tras cu forţa din maşină şi l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele.

După câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic după ce i s-a deschis dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan vineri dimineaţă. Năstase conducea un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală având permisul suspendat. Fostul tenisman a fost luat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să-i fie deschis un nou dosar penal după cel pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *