• Fără categorie
  • 0

A petrecut din greu după ce custodia fiicei lui s-a mutat la mamă. Țara arde, Boureanu dansează… grecește

octombrie 22, 2016

Lanțul de iubire dintre Boureanu și fiica lui pare să se fi rupt iremediabil. În timp ce ea nu vrea să mai audă de tatăl său, părintele hulit petrece ca la sfârșitul lumii în lipsa copilei. Iar recent, fostul politician a reușit să facă senzație într-un exclusivist local bucureștean.

La doar câteva zile după ce a pierdut custodia temporară a fiicei lui, Ioana, Cristian Boureanu s-a distrat cum rar a fost văzut în ultima perioadă. Recent, fostul politician, împreună cu iubita lui, Laura, au ieșit să mănânce într-unul dintre cele mai sofisticale localuri din București. Și, pentru că atmosfera s-a încins și muzica a început să răsune tot mai tare în boxe, cei doi și-au prelungit ”ieșeala” și au ciocnit câteva pahare pentru chef. Și chef au tot avut.

La un moment dat, îmbiat de ritmurile grecești, Boureanu a încins un sirtaki cum nu s-a mai pomenit în localul cu pricina și pe măsură ce noaptea se instala, pofta de viață îi creștea. Culmea este că, spre surprinderea celor prezenți în local, distracția fostului politician venea la doar câteva zile după ce aflase că a pierdut custodia temporară a fiicei lui, după ce a fost fotografiat agresând-o în mijlocul străzii, în plină zi și nimic din atitudinea lui nu trăda problemele cu care se confruntă în viața personală.

Cristian Boureanu a pierdut custodia temporară a fiicei sale după episodul violent consumat în mijlocul străzii. Fata a fugit la mama ei și acolo va rămâne cel puţin până când judecătorii vor decide în privinţa custodiei definitive, atunci când se va termina procesul de la judecătoria sectorului 6. Între timp, poliţiştii şi procurorii finalizează dosarul bătăii pe care Boureanu i-a aplicat-o Ioanei.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *