Aceasta este vila fabuloasa a lui Mircea Lucescu din Capitala! Celebrul antrenor a plătit o avere pe casă, judecându-se pentru imobil cu familia lui Ion Raiu!

aprilie 10, 2016

Antrenorul Mircea Lucescu detine mai multe case in Bucuresti, prima lui investitie imobiliara fiind in 1997, cand a achizitionat, cu 230.000 de dolari, un pret exorbitant la acea vreme, o casa in cartierul Primaverii. Vila se numeste „Casa Dimitrie Gusti” si a fost construita pentru renumitul sociolog in 1939. Situatie imobilului era insa incurcata. In 1990, vila i-a fost oferita liderului PNT Ion Ratiu, care a sta acolo cu chirie.

In 1995, vila a fost retrocedata unui urmas al lui Dimitrie Gusti, iar acesta i-a vandut-o lui Lucescu. Familia lui Ion Ratiu a contestat in instanta documentele, iar procesul s-a intins pe cativa ani, perioada in care Lucescu nu a putut intra in casa pe care daduse o gramada de bani si de care se foloseau in continuare cei din familia lui Ratiu.

Sint iritat de toata povestea asta! Nu vreau sa intru in polemica, dar eu ma judec cu familia Ratiu de patru ani! Am cumparat casa de cinci ani si n-am intrat niciodata in ea!”, declara Lucescu pentru Evenimentul Zilei.

„Am avut cu ei opt procese, pe care le-am cistigat. Nici macar nu sta cineva in casa aceea! E pacat, o sa se distruga! Va spun eu ce s-a intamplat: astia au vrut sa obtina gratis o casa in centru! Ei mai au un proces cu mine. De data asta, i-am dat eu in judecata pentru ca timp de cinci ani n-am putut beneficia de ceea ce am cumparat”, mai spunea Lucescu.

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *