Adio libertate! Șeful ANI a fost luat de DNA! Se aude ceva și cu Puzdrea, șeful șpăgarilor?

martie 17, 2015

Pentru Horia Georgescu s-a pus punct. Procurorii DNA s-au gândit că trebuie să-l zguduie și pe șeful ANI și singura soluție corectă era să-i dea un mandat și să-l aducă la DNA. Poate dacă-i strâng odată pentru totdeauna pe toți excrocii României, avem și noi o șansă, ca țară, să ne vindecăm după 25 de ani de boală. Asta include să fie pedepsit și Dumitru Puzdrea, nu credeți, domnilor procurori?

 

Specialist în restituiri ilegale de terenuri

De ce a fost luat pe sus Horia Georgescu? Pentru că urmează să fie audiat într-un dosar disjuns din cel în care marea șefă a DIICOT-ului, Alins Bica a fost trimisă în judecată pentru restituirea ilegală de către ANRP a unui teren supraevaluat. Păi, cum vine asta domnule Georgescu, în doar doi ani de când sunteți președinte al Agenției Naționale de Integritate, ați făcut doar măgării? Nu e cam V-ați pus pe treabă cam repede, nu credeți? Nu cumva ați continuat ceea ce ați fost învățat să faceți având în vedere că ați reușit să strângeți o avere considerabilă? Și pentru că am vorbit de avere, să vedem ce aveți în… dotare. Din 2007, șeful ANI deține un teren agricol de 2,5 hectare în județul Călărași. De asemenea, tot potrivit declarației sale de avere, Horică mai are pe numele său două apartamente, unul în Brașov, se pare de vreo 140 de metri pătrați și unul în buricul Capitalei, în sectorul 1, a cărui suprafață depășește 70 de metri pătrați. Și stați așa, că asta nu e tot, pentru că tot în Brașov șeful ANI mai are o casă de vreo 350 metri pătrați. Unde probabil se desfată și, la o cafeluță, în grădină, pune la cale ceva nebunii. La capitolul mașini, Georgescu a trecut în declarația de avere că are doar un automobil, un Wolkswagen ce datează din 2008. Oare? Nu cumva e ceva ce noi încă nu știm? Dar să trecem și la capitolul conturi. Se pare că cel mai semnificativ este de peste 133.000 lei pe numele soției și încă unul, culmea, tot pe numele soției, de veo 5100 euro. Și ca să fie tacâmul complet, Horia Georgescu deși se spune că a înregistrat anul trecut venituri de peste 100.000 de lei (cumulate cu cel al soției, de peste 110.000 de lei, că doar e notar), a mai obținu venituri și din închirierea unor alte locuințe și arendarea unui teren. Asata ce înseamnă? Că mai are ceva case, de care nu a vrut să spună nimic. Nu-I nimic, că va spune acum procurorilor. Totul, și dacă vrea și dacă nu vrea. Nu va mai avea încotro… Ce ne întrebăm noi este următorul lucru: cât de corectă este și soția notar Georgescu? Punem pariu că în viitor vom afla ceva lucruri nu tocmai plăcute și despre aceasta?

De nenorocirile comise la Flora spune cineva ceva?

Domnule Georgescu, suntem convinși că dacă ați intrat în cârdășii cu Alina Bica, cu siguranță că aveți ceva de împărțit și cu prietenii acesteia, nu-I așa? Pentru că prietenii pretenilor noștri sunt prietenii noștri, pe acest principiu funcționați toți excrocii. Sunteți un nou megastar al corupției care se încearcă a fi pus pe butuci. Alături de dumneavoastră stă și Crinuța Dumitrescu și mulți alți membrii importanți ai comisiei ANRP. De ce v-am întrebat acest lucru, e lesne. Pentru că este foarte bine cunoscută relația Alinei Bica cu Dumitru Puzdrea, ca și legătura dubioasă dar dătătoare de mulți bani a Elenei Udrea și a lui Dorin Cocoș cu același mafiot. Presupunând că nu ați avut nici o legătură atunci când Puzdrea a retrocedat ilegal terenul de la Flora, atunci când ați devenit stăpân pe moșie și ați cunoscut cum s-au petrecut aceste lucruri, pentru că suntem absolut convinși că ați știut, de ce nu ați făcut nimic să aduceți situația la normalitate? Să ne înțelegem. Terenul de la Flora nu este un teren oarecare, nu e o casă de pe vreo stradă oarecare pe care a pus mâna un hoț și aici se închide cercul. Nu. Terenul de la Flora este una dintre cele mai căutate locații din București pe care au vrut să și-o însușească și alte personaje ale României, dar nu au putut. De ce? Pentru că acest loc aparține de drept Primăriei Capitalei și așa va fi în vecii vecilor. Iar Puzdrea nu ar fi putut face nimic din ceea ce a reușit, dacă nu ar fi ajutorul celor mai înalte fețe ale Bucureștiului în speță Traian Băsescu. Pentru că el a fost cel care, în acea perioadă fiind primar general al Capitalei a preferat să primească o șpagă de 4 milioane de dolari ca să-I semneze lui Puzdrea niște hârtii în urma cărora să se poată face acea retrocedare ilegală. Ulterior, au fost găsiți doi falși proprietari care au revendicat terenul de la Flora, dar… surpriză nu au primit acea locație, respectiv fosta moșie Băneasa Dămăroaia, ci terenul care aparținuse în vechime fostului Hipodrom Băneasa. Dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Puzdrea să construiască unde a vrut, fără ca cineva să-l deranjeze cu vreo privire. Ce a făcut atunci ANI? Ce a făcut Corpul de Control al primului ministru? Ce a făcut Garda Financiară când pe parcursul poveștii a aflat ce evaziuni incredibile a făcut Puzdrea? Primăria Capitalei cu ce s-a ocupat? Doar cu șpăgile primite de la acest mafiot fără scrupule? Și atunci, domnilor procurori ai DNA, care vă credeți niște eroi ai luptei pentru corectitudine, care este motivul real pentru care nu faceți nici n pas împotriva lui Puzdrea? Nu aveți dovezi câte vă sunt necesare ca să-l pedepsiți? Avem noi tot ceea ce vă trebuie. Numai să lăsați totul și să începeți ancheta. Asta dacă nu vreți ca în scurt timp clădirea aceea construită de Puzdrea peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă să distrugă totul în jurul său… Dumneavoastră decideți dar nu știm de ce trebuie să suferim noi.

 

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *