Alertă la Casa Albă, după ce o femeie a intrat intenţionat cu maşina într-o barieră de securitate

februarie 24, 2018

O femeie a intrat, vineri, cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită, relatează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conducătorul autoturismului a fost imediat reţinut de către ofiţerii de securitate. Potrivit informaţiilor preliminare, femeia a atacat intenţionat clădirea preşedinţiei SUA, fiind în vizorul serviciilor secrete de ceva timp.

Secret Service a precizat că nu a fost utilizată nicio armă, iar femeia este audiată. Conform unor surse citate de CNN, persoana în cauză ar avea probleme psihice.

A fost declanşată o situaţie de urgenţă la Casa Albă, fiind instituit un blocaj. Incidentul a survenit la scurt timp după o întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi premierul australian Malcolm Turnbull, care au rămas în clădire.

Ca măsură de precauţie, străzile din jurul clădirii Casei Albe au fost închise de către poliţişti.

“O dubiţă a venit în viteză şi a intrat în baricadă, apoi şoferul a încercat să depăşească baricada, iar cauciucurile au degajat foarte mult fum. Apoi, după aproximativ 30 de secunde, doi ofiţeri de securitate care se aflau în apropiere, i-au cerut femeii să se oprească, dar ea nu a ascultat”, a declarat un martor ocular.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *