Alin Teodorescu susţine că în interiorul PSD există un grup de interlopi

octombrie 15, 2015

Sociologul Alin Teodorescu susţine că în interiorul PSD există un grup de interlopi, care îi fac opoziţie noului preşedinte al partidului, Liviu Dragnea.Potrivit declaraţiilor sale acordate postului de ştiri Digi 24, Teodorescu susţine că interlopii sunt securiştii cu diplome de doctori SRI.

“În partid erau câteva linii, linia Hrebenciuc, acum toată linia Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o”, a spus Teodorescu.

Întrebat dacă acum există o singură linie, “linia Ghiță”, sociologul a răspuns scurt – “Un singur cerc de interlopi sprijiniţi de instituţii ale statului”.

Așa descris sociologul Alin Teodorescu grupurile de influenţă din interiorul PSD. Interlopii ar fi doctoranzi SRI care îi fac opoziţie lui Liviu Dragnea în interiorul PSD, a spus Teodorescu pentru postul Digi 24, scrie b1.ro.

“Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membru în Guvern , membri în Guvern. (…) Vă spun eu. Doctori SRI. Făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum. Voicu şi-a dat demisia şi a veniut altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu acești interlopi, nu poţi să le spui altfel”, a completat sociologul.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *