• Fără categorie
  • 0

Alina Gorghiu a vorbit despre audierea președintelui PSD, Liviu Dragnea

decembrie 18, 2015

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit joi despre audierea președintelui PSD, Liviu Dragnea, în calitate de martor, în dosarul liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor. Gorghiu a subliniat că audierea ca martor într-un dosar este o obligație care trebuie respectată, menționând că și ea a dat declarații în fața procurorilor în această calitate, informează b1.ro, care citează Mediafax.

“Vă aduc la cunoştinţă că şi eu am fost solicitată ca martor. Martorul are menirea să aducă lămuriri, dacă are informaţii despre o speţă. Nu cred că este niciun fel de problemă, dimpotrivă, este o obligaţie pe care cu toţii trebuie să o respectăm”, a spus Alina Gorghiu.

Totodată, liderul PNL a precizat că toate partidele au probleme cu corupție în administrația locală.

Liviu Dragnea a fost audiat joi în dosarul liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședintele Consiliului Județen.

La ieșirea de la DNA, Liviu Dragnea a declarat că a fost audiat în calitate de martor și că ceea ce a avut de spus a spus în fața procurorului.

”Am primit întrebări numai legate de dosarul în care este implicat domnul Govor. Îmi pare foarte rău, este un coleg de partid și îmi pare rău față de orice coleg de partid care trece printr-o astfel de situație”, a mai spus Dragnea.

Govor este acuzat de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *