Alina Gorghiu:Nu am nicio reținere în a-l susține pe Cristi Bușoi la Primăria Capitalei

ianuarie 19, 2016

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seară, referindu-se la candidatura la Primăria Capitalei a lui Cristian Bușoi, pe care l-a caracterizat drept un “un coleg activ”, că aceasta este propunerea organizaţiei PNL Bucureşti, dar “rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL”.

“Bucureștiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. În cursul acestei săptămâni, Cătălin Predoiu își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. (…) Domnul Bușoi, în acest moment, este propunerea organizației de București. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Național. (…) Este un coleg activ. (…) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL”, a spus Gorghiu la Digi 24.

Referindu-se la aceeași candidatură, copreședintele PNL a mai precizat: “Nu am nicio reținere în a-l susține pe Cristi Bușoi la Primăria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Rămâne de văzut dacă Organizația de București va merge cu aceeași candidatură sau va veni cu o altă propunere”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *