Alina Vidican a avut o surpriză uriașă din partea celui mai important bărbat din viața ei!

mai 9, 2016

Ziua de ieri a fost una cu totul și cu totul specială pentru Alina Vidican. Iar asta pentru că, la Miami, locul în care locuiește alături de cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea, timișoreanca a avut parte de o surpriză uriașă făcută chiar de cel mai important bărbat din viața ei.

Ziua de 8 mai a fost, anul acesta, în SUA, data în care s-a sărbătorit ”Ziua Mamei”. Iar pentru că, pare-se, cei doi copii ai ei s-au adaptat mult mai rapiud și mai bine la sistemul american, Alina a avut parte de o surpriză uriașă în momentul în care fiul ei și al lui Cristi Borcea i-a înmânat un buchet imens de trandafiri pe care i-a cumpărat special pentru această ocazie. Evident, micuțul pare să fi pus la punct din timp planul cu pricina, el reușind să facă rost de banii pentru cadoul mamei sale după discuții pe care le-a avut cu bunica maternă și să păstreze secretul absolut pentru a reuiți să își facă mama, încercată de multe suferințe în ultima perioasdă, să zâmnbească și să fie fericită până peste poate.

De la începutul anului, atunci când a făcut anunțul că este însărcinată, despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât fostul acționar dinamovist a decis să divorțeze de cea de-a doua lui soție, timișoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum mai bine de o lună, din România, stabilindu-se pentru o bună perioadă de vreme la Miami.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *