Alina Vidican pleaca azi din Romania! Ce i-a spus sotului ei la vizita secreta din urma cu cateva ore de la Poarta Alba!

august 10, 2016

Telenovela dintre Vidican si fostul sef de la Dinamo se apropie de sfarsit! Femeia a fost de acord, zilele trecute, sa semneze medierea de separare de barbatul ei, ceea ce va face ca, dupa primul termen de divort la judecatorie, cei doi sa fie doi oameni liberi, fara obligatii, pana la decizia definitiva a instantei.

Surse din preajma cuplului sustin ca blondina a fost, ieri, si la puscarie la afacerist, unde a mai dezbatut cateva puncte importante legate de separarea lor.

“Alina a acceptat pana la urma sa se termine relatia lor, insa nu oricum. Femeia a cerut vila din Miami, care este de altfel pe numele celor doi copii ai lor, George si Gloria, hotelul din Timisoara, peste 10.000 de euro pe luna – pensie de intretinere si actiuni din business-urile celui care i-a fost partener de viata mai bine de 12 ani. Marti l-a vizitat la Poarta Alba, alaturi de baietelul lor, apoi i-a transmis ca pleaca in America, iar la termenele de divort, va fi reprezentata de avocati”, au dezvaluit persoane apropiate celor doi pentru WOWbiz.ro.

Astazi, Alina se va imbarca intr-o aeronava care o va duce la Miami, acolo unde va incerca sa isi vada de viata ei.

“Vidican a lasat-o in SUA pe fetita, pe mama sa si pe bona. Ii era dor sa le vada, in plus, nu mai avea ce sa faca in Romania. Zarurile erau aruncate de multa vreme, iar ea va trebui sa se descurce acum pe cont propriu”, au conchis apropiatii cuplului.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *