Alte cutremure, nici un deget ridicat din partea autorităților privind complexul Flora! De ce vreți să ne distrugeți definitiv?

decembrie 2, 2015

 

Trei cutremure s-au produs în mai puţin de 48 de ore în zona Vrancea. Ultimul a avut loc marţi dimineaţă şi a avut magnitudine 3 pe scara Richter. Ce spuneți domnule Puzdrea? Ne așteaptă nenorocirea cea mare din cauza incompetenței și a tupeului fantastic de care ați dat dovadă atunci când ați ridicat fără să vă pese de conscințe, acea clădire din incinta complexului Flora peste cele două magistrale care alimentează Capitala cu apă? Mafiotule! Va veni momentul când vei plăti pentru tot! Așteaptă și vei vedea!

Apa Nova, de ce ascunzi capul în pământ?

În fiecare zi, pământul ne mai zguduie puțin. Nu mai departe ieri noapte, unde un cutremur ne-a înspăimântat din nou. Am ajuns deja să ne obișnuim și singurul lucru care ne-a mai rămas de făcut este să ne rugăm Domnului să ne ferească de dezastrul cel mare. Care, dacă va veni, atunci Bucureștiul se va transforma într-un morman de cadavre vii. Ne-am săturat să aruncăm vina unii pe alții pentru cum a ajuns capitala României acum. Dacă edilii Capitalei care s-au perindat pe la instituția numită primărie și câți vor mai veni la rând nu vor să facă nimic, cum putem să rezolvăm problema noi, niște amărășteni? Ne-am bucurat când am văzut că Oprescu a fost aruncat la bulău. Și ne-am gândit din nou că poate în locul lui va veni unul mai bun. Dar acest lucru nu se întâmplă.

Nu știm de ce, dar părem mai degrabă blestemați să avem parte doar de conducători idioți. Am avut un moment de luciditate când ne-am dat seama că în urma dezastrului care a avut loc cu o lună în urmă la clubul Colectiv puteau să moară sute de oameni, nu 60 de suflete care au plecat la Domnul fără să aibă nici o vină. Și am ieșit în stradă atunci, lucru care i-a bulversat grav pe cei de la conducerea țării care nu se așteptau ca gloata să se revolte. Dar a fost prea mult să vedem cu ochii noștri cum oamenii mureau cu zile, fără ca nimeni să fie în stare să facă ceva pentru viața lor. Și unde am ajuns? Am dat jos un premier, pe Ponta și a venit un altul Cioloș, care din câte se vede până în prezent ne băga mai adânc în groapă decât Victoraș. Oricum o dăm, de o mare problemă cu care se confruntă Bucureștiul, complexul Flora și clădirea ridicată acolo, ilegal evident, direct peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă, nu discută nimeni.

De zici că acolo e un loc unde doar târâtoarele lui Puzdrea au dreptul să trăiască. Stimați conducători ai acestei țări (ce a mai rămas din ea) suntem toți locuitorii acestui București și în momentul în care se va întâmpla să vină cutremurul cel mare peste noi nu vor suferi doar cei din zona de Nord a Capitalei, ci noi toți. Lucru care, iată nu e luat în seamă de nimeni, indiferent cât efort depunem noi cei cărora ne pasă de bucureșteni să facem apel disperat pentru rezolvarea problemei. Ce face Apa Nova, instituție care știa de la bun început ce vrea să facă Puzdrea? Bagă capul în nisip, așa cum spuneam nu odată și se face că nu știe nimic. Dar ce să vezi? Era informat chiar șeful suprem, domnul Bruno Roche, care de altfel și-a scos capul din pământ cu ceva ani în urmă ca să recunoască cât de grav a încălcat Puzdrea Legea Apelor cu acea construcție! Și… atât. De atunci domnul Roche a făcut ce a știut cel mai bine adică să se ocupe de șpăgile enorme care-i intră atât lui în buzunar cât și subalternilor săi.

Cine a mușamalizat dosarele?

Singura persoană care a avut curajul să i se împotrivească lui Puzdrea legat de această clădire ridicată peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul de la Flora a fost ahitectul Năstase Cătălin, fostul său asociat. În speranța că justiția română nu e coruptă chiar până în măduva oaselor, acesta a depus zeci de memorii și a deschis multe dosare în care a făcut tot ce i-a stat în putință să se afle adevărul din spatele ușilor închise. Nici prin gând nu i-a trecut că ofițerii secției 2 poliție, adică Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuț Alexandru sau Dănuț Lepădatu vor fugi ca potârnichiile atunci când domnul Năstase îi va căuta el însuși pe la sediu ca să le arate dovezile pe care le are împotriva lui Puzdrea. Nu puteau năpârcile să riște să vadă cu ochii lor cum le este luat caimacul dat de Puzdrea, așa că pentru a nu fi puși în această situație au spus ba că nu sunt la secție, ba că au plecat într-o concediu prelungit.

Dar nu era perioada plecărilor în cele mai incredibile locuri de pe pământ, pe banii lui Puzdrea, era doar o minciună ordinară ca să nu fie văzuți de arhitectul Năstase. Și-apoi, cum să fie dosarele acelea judecate așa cu trebuie când la tribunale magistrații erau plătiți din banii negri ai mafiotului? În plus de atât, există vreun judecător sau procuror care atunci când aude de numele lui Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI (fost să o creadă el, că tot în sistem e și acum) să îndrăznească să ia vreun decizie care să-l afecteze pe prietenul cel mai bun al securistului, Dumitru Puzdrea? Cu alte cuvinte, dosarele sunt teancuri-teancuri iar NUP-urile curg mai ceva ca apa din cele două magistrale ale Bucureștiului. Să înțelegem așadar că atâta timp cât Măgureanu și acoliții lui vor fi la putere, Puzdrea va avea mereu spatele păzit? Am ajuns să ne fie frică de niște securiști? Parcă l-am omorât pe dictatorul Ceaușescu, din câte știm noi. Nu Puzdrea, această cocină în care ne-ai băgat nu va mai dura mult. Ține minte, mafiotule, cine râde la urmă râde mai bine!

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *