Am avut dreptate din nou! Oprescu a fost luat de acasă cu cătușele pentru luare de mită!

septembrie 7, 2015

 

Ce se întâmplă cu operatorii chimici care vor să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu? Trebuie să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului București.

Iar un procent de 10% din valoarea contractului îi intră în buzunar doctorului șpăgar. Asemenea lucruri îngrozitoare aveau loc până azi noapte. De astăzi Oprescu nu mai poate să pună mâna să fure. I-au fost tăiate aripile. S-a sfârșit cu ordinarul de la Primăria Capitalei, pentru că DNA-ul i-a pus capac. L-a luat pe sus chiar din propria locuință după ce a fost prins că lua șpagă nu mai puțin de 25.000 de euro! Dintr-un total de 60.000 de euro, bani pe care i-a pretins de la doi afaceriști. Dar, surpriză! Când a fost prins cu mâța în sac, primarul Oprescu s-a îmbolnăvit brusc de amnezie: nu știa că banii sunt proveniți din mită.

El a afirmat că ar fi împrumutat acei bani ca să achite niște datorii. Oare o fi ticluit mult timp această minciună ordinară? Ca să vezi. Și noi care credeam că la complexul Flora unde se găsește o clădire construită de mafiotul Dumitru Puzdrea, Oprescu suferă de boala uitării doar atunci când este întrebat cum stă treaba cu situația incredibilă de exact peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. L-a întrebat cineva ce sume uriașe a primit de-a lungul timpului de la nenorocitul de Puzdrea ca să uite de acest lucru? Cu siguranță nu, altfel nu și-ar fi permis să persiste în ordinării și să ceară 10% din fiecare contract care era făcut de Primăria Capitalei cu diferite personaje. Dar a venit momentul să dea explicații și este cel mai bun prilej pentru anchetatorii DNA-ului să afle tot adevărul. Pentru că domnilor procurori, Oprescu este mână în mână cu mafiotul Puzdrea. Oprescu știa foarte bine când a ajuns pe postul de primar al Capitalei ce se întâmplă la Flora, transformată de șobolanul Puzdrea într-o fabrică de făcut bani de unde se înfrupta și doctorul dar și nenorociții de la primăria pe care a condus-o până ieri.

Oprescu a știut și cum a reușit Puzdrea să pună laba pe terenul de la Flora, adică ilegal dar și cum a ridicat en-gros-ul fără nici un fel de autorizație de construcție. Oprescu a știut totul pentru că i-au spus cum stă treaba și Traian Băsescu și Viorel Lis, ambii fiind extrem de bine mituiți de Puzdrea ca să-și țină gurile spurcate închise. Pentru că Traian Băsescu a primit și el o mită de la Puzdrea, de 4 milioane de dolari ca să-I semneze ordinarului niște hârtii fără de care el nu ar fi putut să ajungă proprietarul fără drept al terenului. Iar Viorel Lis i-a ținut isonul toată perioada cât a fost primar al Capitalei pentru că-și primea partea de cașcaval. De altfel Lis a făcut totul pe față. După ce a dat o lege prin care orice clădire ridicată ilegal urma să fie demolată, s-a gândit să facă un scenariu demn de toată jena. A chemat în fața complexului Flora cameramani, ziariști, dar și muncitori cu buldozere cu tot și urma ca în aplauzele asistenței să fie șters de pe fața pământului și complex Flora. Dar ce să vezi? Când se puneau oamenii pe treabă, brusc a ieșit din pământ din piatră seacă Dumitru Puzdrea, l-a chemat pe Lis în biroul său, i-a înmânat prima tranșă din urișa șpagă ce urma să-I fie dată, iar Lis a amânat totul.

De față cu toată lumea prezentă, și-a trimis slugile înapoi de unde au venit iar el și-a pus coada pe spinare și a plecat. Apoi sutele de mii de dolari au curs ca apa pe Dâmbovița. Acum Lis e la fel de fericit ca înainte, nu duce grija zilei de mâine pentru că Puzdrea îi plătește pentru toată viața o rentă lunară, deloc de neluat în seamă. În aceste condiții, ne putem da și singuri seam ace sume incredibile a primit nenorocitul de Oprescu. Mai ales că în toată perioada mandatului doctorului, Puzdrea, deși avea cartea funciară a societății blocată, a avut tupeul și nesimțirea să mai ridice în incinta complexului și un service auto, evident tot fără vreo autorizație de construcție. Dar cum să trimită Oprescu vreun control în nordul Capitalei? Că doar nu era tâmpit să-și piardă salariul lunar? Cum să vină șeful Corpului de Control al Primăriei Capitalei când el însuși a fost plecat cu Dumitru Puzdrea în Austria să sărbătorească trecerea dintre ani și evident să-și primească partea?

Ne poate demonstra cineva că Oprescu nu a fost la rândul său cu Puzdrea în concedii luxoase? Nenorociții de la Primăria Capitalei nu mai au cum să ne mintă. Li s-a înfundat definitiv. Trebuia să se întâmple acest lucru, chiar dacă a venit mai târziu. Vrem să se facă dreptate. Vrem să fie luat Oprescu la scuturat așa cum scrie la carte și să recunoască șpaga uriașă pe care a luat-o de la Dumitru Puzdrea de ani buni. Trebuie ca oamenii legii să-și dea seama de nenorocirea care se poate abate asupra noastră, a tuturor, în orice moment, din cauza acelei clădiri ridicate peste cele două magistrale ale Bucureștiului. În orice clipă dacă natura se dezlănțuie, nici o echipă de profesioniști, indiferent cât de bine intenționată ar fi, nu va putea face față situației. Domnilor procurori, aceasta este clipa când veți putea pune punct afacerilor mafiote ale lui Dumitru Puzdrea. Dacă l-ați luat pe Oprescu, faceți acest lucru și cu șeful mafiei din România. Veți scăpa țara asta de cel mai mare nenoricit și veți rămâne surprinși să vedeți cine stă de fapt în spatele lui Dumitru Puzdrea. Faceți un prim pas și noi vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie!

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *