ANAF nu poate să descopere de unde au milionarii României atâţia bani! Iar rămâne Puzdrea curat ca lacrima?

decembrie 4, 2015

 

 

Nu cumva ANAF-ul e în cârdăşie cu infractorii? Altfel nu ne putem explica reacţiile reprezentanţilor instituţiei care, pentru că nu pot să descopere de unde vin banii negri ai multor bogătaşi ai României pe care chipurile i-au luat la verificat, au depus plângeri penale. Ce înseamnă asta? Că nu se va mai afla în vecii vecilor care e provenienţa banilor! Când vorbim de justiţie, vorbim de şpăgi uriaşe pe care de cele mai multe ori nu vrea nimeni să le vadă. Cazul cel mai concludent e cel al mafiotului Dumitru Puzdrea ale cărui milioane de euro nu le bagă nimeni în seamă. De ce? Pentru că toţi trăiesc foarte bine cu conturile umflate de această haimana care să aibă curajul să se afle şi adevărul.

Ce înseamnă 20 de milioane de euro?

A venit momentul când Fiscul a făcut publice sumele ascunse de primii 10 bogătaşi români, pe care i-a luat la verificat. Cine sunt aceştia, rămâne un mister. De ce nu au dezvăluit domnii de la ANAF tot adevărul, dacă tot vrem să credem că-şi fac treaba aşa cum trebuie şi acest control nu e aşa, de ochii lumii? Nu trebuie să ştie şi românul care afacerist e cel mai mare nenorocit? La cât credeţi că se ridică sumele ascunse? La fabuloasa sumă de 20 de milioane de euro! Care, după socotelile celor de la Fisc înseamnă cam două milioane de euro de persoană, bani puşi la adăpost de marii peşti prin diferite conturi şi tranzacţii mai mult sau mai puţin lăsate la vedere.

Ce înseamnă asta pentru un milionar ca Ion Ţiriac? Sau Gigi Becali? Sau Dorin Cocoş? Sau Udrea? Şi lista poate continua la nesfârşit. Domnilor de la ANAF, vă bateţi joc de noi? Chiar credeţi că mai putem suporta atâta minciună şi nesimţire din partea dumneavoastră şi a celor care se consideră distrugătorii mafiei? Se aude că aţi mai descoperit încă alte 5,5 milioane de euro, care, ce să vezi? Au apărut din adâncuri şi iar v-aţi apucat să faceţi plângeri penale. Pentru ce sunteţi puşi în scaunele alea de la instituţie? Ca să scrieţi plângeri penale una după alta, care ştiţi bine că nu vor fi rezolvate cât e lumea şi pământul? Dacă aţi declarat celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie că printre cei 10 verificaţi se află milionari cu mari probleme penale, aflaţi în vizorul procurorilor, ce aşteptaţi de nu le spuneţi numele?

Vreţi să ne faceţi să credem că justiţia va răspunde de unde au venit milioanele de euro în conturile celor verificaţi de dumneavoastră? Dacă nu au fost plătite impozitele, dacă banii au picat din cer, dacă cei zece milionari sunt nişte ordinari şi nişte hoţi de cea mai joasă speţă, de ce până în acest moment nu s-a trecut la următoarea etapă, adică cea de executare silită a conturilor şi bunurilor bogaţilor evazionişti ai României? Nu cumva pentru că aşteptaţi să vă cheme pe dumneavoastră, domnilor de la ANAF exact aceşti milionari să beţi o cafea împreună şi să explice între patru ochi cum stă treaba? Punem pariu că totul se va muşamaliza?

De ce nu a fost luat la ochi şi mafiotul de la Flora?
Oare câte plângeri penale au fost făcute de-a lungul timpului împotriva lui Dumitru Puzdrea? Câte dosare penale au fost deschise pe numele lui? Ce s-a întâmplat cu acestea? Nu cumva au fost muşamalizate pentru că au intrat pe fir marii şmecheri ai ţării, de la Cocoş, Udrea, Băsescu şi Alina Bica până la fostul şef al SRI, dar actualul boss al securităţii, Virgil Măgureanu? Dacă vă credeţi atât de buni domnilor de la ANAF, de ce atunci niciodată nu i-aţi trecut pragul lui Puzdrea? Cum se face că, deşi se ştie şi există dovezi clare şi de netăgătuit în legătură cu multitudinea de firme ilegale deschise de acest ordinar pe numele fiicelor sale, unde implicată este şi un Elena Păunescu, un fost expert contabil, transformat în contabila de casă a mafiotului, niciodată nu au fost luate la puricat?

Ce se aşteaptă? Să vină Puzdrea însuşi să spună unde a ascuns banii? Nu ar fi fost deajuns ca cineva să intre cu mandat în viloiul său din Şoseaua Nordului, să deschidă seiful pe care golanul îl are pus în pereţii casei şi să scoată de acolo nişte adevăruri dureroase? Şi nu vorbim doar de bani acum, ci şi de arme, în condiţiile în care Dumitru Puzdrea are permis de port armă dat pe sub mână de fostul şef arme şi muniţii de la IGP, Constantin Grumezescu, dar şi de multe alte secrete pe care mafiotul le-a ascuns. Verificaţi conturile bogaţilor evazionişti, domnilor inspectori ai ANAF? Serios? Atunci de ce nu ştiţi de că de câteva luni bune Puzdrea şi nebuna de nevastă-sa, Mihaela Iosefina pleacă din ce în ce mai des în Dubai, SUA, Israel şi Germania ca să vadă care mai e situaţia cu banii din conturile pe care le are acolo?

Nu sunteţi curioşi domnilor anchetatori să vedeţi pe numele cui sunt aceste conturi şi câţi bani ascund? Nu era normal domnilor procurori ai DNA, ca atunci când l-aţi prins pe Dorin Cocoş şi i-aţi tăiat aripile iar acesta plângea de mama focului de frică să-l puneţi la zid şi în ceea ce priveşte sacii de bani pe care i-a făcut alături de Puzdrea? Nu era firesc să-l strânge cu uşa şi pe Sorin Oprescu ca să vedeţi câtă mită a primit atât el cât şi primarii generali ai Capitalei care se fac că nu ştiu nimic de modul ordinar în care Puzdrea a intrat cu bocancii pe terenul de la Flora, apoi l-a luat cu japca, urmând a construi complexul Flora, evident fără nici un fel de acte la mână, ca să nu mai vorbim că de autorizaţii nici măcar nu a auzit în viaţa lui? Cum rămâne cu mita de 4 milioane de euro pe care Băsescu a luat-o tot de la Puzdrea evident ca să-şi semneze nişte documente fără de care retrocedarea ilegală a terenului de la Flora nu ar fi putut avea loc niciodată?

Aţi uitat că nu de mult a ieşit pe mai multe posturi de televiziune chiar fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin şi a dezvăluit acest lucru? Asta în condiţiile în care pentru că ştie prea multe, cu ani în urmă, Puzdrea a plătit un ucigaş de meserie ca să-i curme viaţa, după ce îi făurise anterior un fals dosar de terorism, apoi a dat ordine ca mascaţii să intre în casa arhitectului şi să-i dărâme pereţii în căutarea acţiunilor pe care acesta le deţine şi în acest moment la complex? Domnule Puzdrea, să vă spunem un secret: arhitectului Năstase nu-i va niciodată frică de dumneavoastră. În primul rând pentru că e un om cu mare respect pentru semenii lui şi pentru Dumnezeu. Iar dacă însuşi ucigaşul a venit la el şi i-a recunoscut totul, cerându-şi iertare vă daţi seama ce veţi păţi când toţi se vor revolta âmpotriva dumneavoastră? Ştiţi că vi se apropie ceasul? Tic-tac, tic-tac…

Vlad Ţepeş

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. ianuarie 10, 2016

    […] ANAF nu poate să descopere de unde au milionarii României atâţia bani! Iar rămâne Puzdrea cura… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *