Anchetă DNA la poliţia locală din Primăria generală a Capitalei

martie 12, 2018

Procurorii DNA fac o anchetă la Poliția locală a municipiului București, în legătură cu modul în care au fost făcute unele achiziţii, dar şi cum s-a desfăşurat examenul pentru ocuparea funcției de director într-o direcţie din cadrul Poliției. Informaţia a fost postată pe contul de facebook al lui Cipirian Ciucu, consuilier general dinb partea PNL.

 

Mai precis, este vorba de procedura prin care au fost cumpărare 12 utilaje de topit zăpadă. “Mașinile sunt luate de la același furnizor de către mai multe instituții din subordinea PMB. Li s-a cerut directorilor să le cumpere (și asta duce către vârful PMB) și, cu toate că au cam aceleași capacități, prețurile variază destul de mult, de ordinul ecilor de mii de euro. Aici au încălcat și Hotărârea CGMB care conține strategia pe salubritate în care se spune clar că obligativitatea achizitionării acestor utilaje este a operatorului de salubritate,” a scrisn consilierul PNL.

În legătură cu examenul despre care se interesează DNA, ar fi vorba de o neregulă prin care Toma Nistor, unul dintre concurenții la postul de director al Direcției de siguranță și ordine publică publică din Poliţia locală, a ajuns să ocupe temporar acest post

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *