• Fără categorie
  • 0

Andreea Marin, caracterizare post-mortem a tatălui ei! Vedeta a dezvăluit cum îşi vedea ea părintele

mai 7, 2016

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care le-a prezentat prietenilor ei virtuali o caracterizare a tatălui ei, care a murit în urmă cu câteva luni.

Andreea Marin a postat pe Facebook un mesaj în care mărturiseşte că i s-a cerut să scrie un mesaj în care să vorbească despre tatăl ei, căruia i se va acorda o recunoaştere post-mortem din partea locuitorilor oraşului în care a locuit.

“TATA. Fiindca s-au gandit sa-i aduca o recunoastere post-mortem, oameni buni din Romanul radacinilor noastre mi-au cerut sa astern pe hartie cuvinte despre El. M-am bucurat intai, apoi… mi-a fost nespus de greu sa ma intorc inapoi cu gandul, cu inima, la amintirile noastre de suflet. Romanul nostru natal, cetatea cu 6 secole pe umeri, a fost leaganul obrazniciilor sale de copil, al viselor si indraznelilor sale ca adolescent, al implinirilor lui ca matur, impliniri pentru sine, dar si pentru orasul in care s-a reintors dupa studii, sa cladeasca apoi cu priceperea muncii si imaginatiei lui. A construit cu drag si a visat zeci de ani cum sa puna, cu folos pentru oameni, dar si cu bucurie pentru ochiul privitorului, caramida peste caramida. S-au ridicat spre cer cladiri in care planuia ca viata oamenilor sa decurga cu sentimentul de “acasa” si de “mi-e drag sa fiu aici

“, de “ma aflu in siguranta, in lumina, culoare si senin”. Cand a trecut in nefiinta, atatia oameni, stiuti si nestiuti de mine, desi i-am fost aproape o viata, au venit sa-i multumeasca pentru atata bine facut, pentru felul in care generozitatea, ambitia, hotararea lui ce-i era parte din ADN, toate acestea le-au schimbat lor vietile in bine. Nici macar nu vorbea despre aceste gesturi de omenie, eu, fiica lui, am aflat prea tarziu ca au existat. Le facea pentru ca asa credea tata ca e firesc: sa nu uiti sa fii Om”, continuarea mesajului în care vorbeşte despre părintele ei o puteţi citi pe pagina de Facebook a Andreei Marin.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. “Zâna” are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *