Andreea și Simona Puzdrea, săgețile lui tata

august 16, 2015

 

 

În timp ce copiii normali abia dacă apucă să guste din bucuria vârstei, progeniturile politicienilor duc o viață ca-n Rai. Cum trăiesc copiii afaceriștilor corupți ai României, citiți în rândurile de mai jos.

Succesurile Elenei Băsescu

Prima care a avut parte de multe succesuri a fost fiica lui Traian Băsescu, Elena, care de când s-a căsătorit cu fiul unui afacerist putred de bogat, Bebe Ionescu, nu-și mai încape în piele de bucurie. Cât privește greșelile de limbă română sau faptul că s-a numărat printre parlamentarii români cu cele mai proaste rezultate la Bruxelles, mai contează pentru cineva? Notar de profesie, cealaltă fiică a lui Băse s-a dedicat familiei după ce s-a măritat cu Radu Pricop, un personaj de nădejde în retrocedările ilegale. Iar după ce în anul 2013 a cumpărat 299 de hectare în comuna Nana, Ioana Băsescu s-a trezit peste noapte și moșier. La rândul lor, copiii lui Ioan Rus sunt oameni de succes. Față de alți copii golani, băiatul și fata domnului ministru au primit cadou un hotel și mai multe afaceri. Nici ginerele lui Rus nu stă mai prost, acesta fiind considerat un adevărat om de afaceri, care-și plimbă iubita, o siliconată brunetă unde un om de rând nici cu gândul nu gândește.

Când ești fiica baronului Teleormanului faci doar ceea ce vrei

Ce face fata noului boos al PSD-ului, Liviu Dragnea? Duce o viață ca-n povești și ea, desigur. Că doar tăticul e baronul Teleormanului… Cum a devenit aceasta celebră? L-a dus pe iubitul său, un celebru cântăreț necunoscut să filmeze un videoclip chiar acasă la Liviu Dragnea. O altă sfidare cu care ne-au obișnuit progeniturile marilor capete ale României. Ușor, ușor am ajuns și la fiul lui Radu Mazăre, binecunoscutul Răducu. Cum așchia nu sare departe de trunchi, acesta a moștenit de la fostul edil al Constanței, excentricitățile cu care acesta ne-a obișnuit și a devenit unul dintre cei care stau mai tot timpul în cluburile de fițe de la mare. Când se plictisește de atâta distracție acesta dă fuga la Londra unde este student și nu uită de senzațiile tari la volanul mașinilor de lux pe care le conduce.

Când tupeul nu are limite

De câte ori au avut ușile deschide de mafiotul Dumitru Puzdrea, fetițele vesele ale acestuia, Andreea și Simona Puzdrea? De foarte multe ori. Iar acestea au considerat de fiecare dată că trebuie să se dea în stambă pentru că are grijă tăticul să scoată cât mai mult șpagă din buzunar ca să le meargă bine fetelor sale. De altfel pe numele celor două tinere, excrocul a deschis foarte multe firme fantomă, care-l ajută să-și desfășoare activitățile ilegale ca la carte. Prima firmă unde Andreea Puzdrea, săgeata lui tata și-a făcut simțită prezența este chiar societatea care se ocupă de complexul Flora, SC Universal Trade Company. Cu ajutorul fetiței sale a reușit Puzdrea să intre ilegal în posesia terenului de la Flora, pe care ulterior a construit, la fel de ilegal, colosul. Cum s-a realizat acest lucru? Simplu. Puzdrea a cumpărat terenul pe numele fiicei sale, apoi a început un joc dubios între copil și părinții săi, Dumitru și Iosefina Mihaela. Pentru început Andreea a donat terenul familiei, apoi părinții au donat la rândul lor terenul fiicei, ca din nou fiica să le facă o nouă donație acestora. O bătaie de joc pe față, făcută cu un singur scop: acela de a face în așa fel ca terenul de la Flora să-și piardă urma. O altă firmă cunoscută unde Andreea Puzdrea a fost trimisă pe post de băgător de seamă este Universal Trade Construct  care se ocupă de construirea de case. Evident că nu oamenilor de rând, ci ofițerilor, procurorilor, primarilor, reprezentanților ai instituțiilor importante care au grijă de imaginea și libertatea lui Dumitru Puzdrea.

Cine știe cel mai bine cum se storc banii?

Învățate extrem de bine de Dumitru Puzdrea cum se storc banii, Andreea și Simona Puzdrea nu au spus nu când tăticul le-a anunțat că mai deschide pe numele lor și alte firme. Așa s-a născut societatea Universal Economic, unde asociatul principal Andreea Puzdrea este ajutată de cea care cu câțiva ani în urmă a fost trimisă de Curtea de Conturi să verifice care-i treaba cu chiria restantă de pe terenul lui Puzdrea,  care se ridica în acel moment la suma de 1.500.000 de dolari, Elena Păunescu. Din acel moment doamn Păunescu a uitat de ce a pus piciorul pe tarlaua lui Puzdrea și a devenit omul său de încredere. Că doar nu era proastă să dea cu piciorul unor beneficii uriașe pe care i le pusese Puzdrea pe tapet. Iar pentru început aceasta a primit mai multe apartamente care acum îi aduc mulți bani din închiriere dar și un autoturism de ultimă generație.

Dacă e să ne gândim la cât se ridică suma încasată acum de doamna Elena Păunescu, ne-ar fi cu siguranță greu să calculăm… Din vorbă în vorbă, am ajuns la alte două firme de pe urma cărora Puzdrea se distrează: New Estate Imobiliare și Universal Trade Advisor. Două societăți care aparțin evident Andreei Puzdrea dar și lui Florin Americanul. Cine este acesta? Un fost iubit al Andreei, șmecherașul prins cu droguri care printre altele a fost și patronul unui magazin de etnobotanice deschis cu ajutorul cui credeți? Al lui Dumitru Puzdrea, bineînțeles. Și tot Americanul ăsta a fost și capul rețelei de hackeri pe care DIICOT-ul și FBI-ul au descoperit-o într-un apartament de-al mafiotului de la Flora, situat pe strada Nicolae Racotă. Domnule Puzdrea, dacă și în acest moment aveți pe buletinul de identitate această adresă, de ce locuiți într-o vilă uriașă de pe Șoseaua Nordului? Puneți ceva din nou la cale? O ordinărie în care să vă implicați din nou fiicele, care nu știu ce înseamnă respect, dar sunt experte în cele mai incredibile excrocherii?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *