Angela Merkel își petrece vacanța în Italia. Cancelarul german a făcut drumeții împreună cu soțul ei

august 3, 2017

Angela Merkel își petrece vacanța în Italia, în munții Ortler din nordul țării, loc pe care l-a vizitat și în anii precedenți. Cancelarul german și soțul său, Joachim Sauer, au făcut drumeții prin zonă, fiind fotografiați în echipament special.

Încă de dimineață, Angela Merkel (63 de ani) și Joachim Sauer (68 de ani) au plecat de la hotel și au făcut un traseu montan de mai multe ore, fără pauză.

Cei doi s-au plimbat în liniște, fiind urmăriți la mică distanță de echipa de securitate a cancelarului german.

Angela Merkel și soțul ei au fost echipați corespunzător. Au purtat ghete pentru speciale și au avut și bețe de trekking. În timpul iernii, stațiunea Solda este una dintre cele mai apreciate zone pentru schi din Italia, iar în această regiune Angela Merkel și-a petrecut mai multe vacanțe în ultima perioadă.

Cancelarul german a intrat în concediu la câteva zile de la atacul din Hamburg, soldat cu un mort. Un bărbat a cărui cerere de azil fusese respinsă a înjunghiat mai multe persoane într-un supermarket din orașul german. Atacul a readus astfel în atenție politica migranților a Angelei Merkel, care în septembrie va încerca să obțină un al patrulea mandat în fruntea țării.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *