• Fără categorie
  • 0

Anthony Scaramucci susține că sunt oameni la Casa Albă care lucrează să scape de Trump

august 13, 2017

Fostul direct de comunicare de la Casa Albă susține că sunt oameni în Washington care lucrează să scape de președintele Donald Trump și care lucrează adesea împotriva acestuia. Anthony Scaramucci a afirmat că liderul american are nevoie de mai mulți oameni care îi fie loiali pentru a-și aplica agenda, notează BBC News.

Anthony Scaramucci nu a stat prea mult la Casa Albă. El a fost concediat după zece zile, la scurt timp după ce și-a jignit colaboratorii și a folosit termeni vulgari la adresa strategului-șef Steve Bannon, dar și la adresa fostului șef de cabinet al lui Trump, Reince Priebus, în cadrul unei conversații cu un jurnalist. Despre acel moment, Scaramucci a dezvăluit acum că a crezut că este o conservație off the record. În plus, el a mai afirmat în primul său interviu acordat după concediere, că sunt oameni la Washington și în interiorul Casei Albe care lucrează împotriva lui Donald Trump și încearcă să scape de acesta.

„Ce se întâmplă la Washington… președintele nu reprezintă clasa politică, așa că dintr-un anume motiv oamenii au decis să-l respingă. Cred că sunt anumite elemente la Washington, inclusiv la Casa Albă, care nu sprijină interesele președintelui sau agenda sa”, a spus Anthony Scaramucci, într-un interviu acordat ABC Nes.

Întrebat dacă vrea să dea un nume, el a spus că deja a rostit unele. În plus, el a spus că președintele are nevoie de mai mulți oameni care să-i fie loiali pentru ca acesta să poată ducă planurile sale la bun sfârșit. Numirea lui Scaramucci a dus la demisia lui Steve Priebus, dar și a fostului purtător de cuvânt, Sean Spicer.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *