Anunţ de ultimă oră al Ministerului de Interne: S-a decis soarta unor candidaţi – Câţi dintre aceştia au fost eliminaţi

ianuarie 20, 2018

Anunţ de ultimă oră al Ministerului de Interne. Oficialii instituţiei au anunţat că s-a făcut deja o triere după prima parte a examenului de adminitere. Din cei 10.014 candidaţi, au rămas în concurs 7183, iar partea a doua a examenului de admitere va avea loc pe data de 20 ianuarie. Foarte important este că a fost eliminat criteriul de înălțime pentru candidați.

“Ieri s-au finalizat probele sportive ale examenului de admitere în școlile de agenți și subofițeri ale #MAI! #admitere2018 Dintre cei 10.014 candidați care au susținut probele, au rămas în concurs 7.183 (939 fete și 6.244 băieți).

Aceștia vor merge mai departe la proba scrisă a examenului care va avea loc în data de 20 ianuarie. Rezultatele vor fi anunțate în aceeași zi, iar candidații nemulțumiți de punctajele obținute la proba scrisă vor avea posibilitatea de a depune contestație în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, conform graficelor concursului de admitere ale fiecărei școli. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 22 ianuarie, urmând ca în data de 29 ianuarie să înceapă cursurile! Le dorim mult succes!

Vă reamintim că începând cu această sesiune de admitere, probele sportive s-au desfășurat sub forma unui traseu aplicativ format din mai multe etape prin care au fost testate abilitățile fizice și îndemânarea candidaților. Concomitent cu introducerea traseului, a fost eliminat criteriul de înălțime pentru candidați”, este anunţul instituţiei de pe facebook.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *