• Fără categorie
  • 0

Argentina e în colaps! Messi&Co i-au cerut demisia selecţionerului, chiar în vestiar. Declaraţia care spune tot despre tensiuni

iunie 23, 2018

Viitorul lui Jorge Sampaoli pare pecetluit, după dezastrul istoric contra Croaţiei. Potrivit presei din Argentina, jucătorii nu mai vor ca tehnicianul să stea pe bancă la ultimul meci din grupă, cu Nigeria.

Mondialul e compromis pentru Argentina, care are doar şanse teoretice să mai ajungă în optimi. Principalul vinovat e selecţionerul, acesta de altfel recunoscând că a greşit, la finalul umilinţei de aseară.

Neconvocarea lui Icardi, problemele mari cu primul “11” şi faptul că echipa nu joacă nimic, în ciuda faptului că dispune de unul dintre cele mai bune loturi vor duce la demiterea antrenorului. De altfel, media de la Buenos Aires notează că, după eşecul de aseară, Sampaoli a fost rugat chiar de jucători să se dea la o parte încă de la meciul cu Nigeria, probabil ultimul pentru “pume” de la Mondial. După o şedinţă la cald, greii vestiarului s-ar fi pus de acord cu faptul că trebuie să îi ceară selecţionerului să demisioneze.

În aceste condiţii, dacă Federaţia nu intervine, iar selecţionerul va ţine cont de dorinţa jucătorilor, Argentina va fi condusă marţi de Jorge Burruchaga.

Să spună ce vrea!“, a fost reacţia dură a lui Aguero în legătură cu selecţionerul, semn că între tehnician şi vestiar e o ruptură imensă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *