• Fără categorie
  • 0

Asta e chiar ”culmea îngrășării”! Gestul Oanei Lis este de neimaginat! A făcut-o în public!

aprilie 2, 2016

Oana Lis este una dintre cele mai excentrice personaje mondene de la noi, şi nimeni nu se aştepta vreodată să o vadă pe soţia fostului edil al Capitalei mergând în fiecare diminică la Biserică, sau măcar în pragul sărbătorilor creştine.
Chiar dacă a suferit mult după moartea mătuşii sale, Oana Lis s-a hotărât totuşi să îşi continue viaţa şi să privească mai încrezătoare către viitor. Astfel că, blonda şi-a luat soţul de mână şi şi-au făcut apariţia la un eveniment monden, unde i-a uimit pe toţi cu ţinuta ei.

Excentrică din fire, Oana Lis a ales o rochie de culoare neagră, extrem de mulată, care i-a scos în evidenţă, şi nu la modul plăcut, formele rubensiene. Atenţia tuturor s-a îndreptat însă către botinele Oanei, pe care aceasta a fost nevoită să le poarte cu fermoarul deschis, semn că picioarele blondei au „suferit” o creştere… considerabilă. De altfel, Oana recunoaşte că s-a îngrăşat foarte mult, iar acest lucru nu pare să o deranjeze.

Dacă postul paştelui este o perioadă pe care mulţi o aleg pentru o dietă, Oana Lis este extrem de tranşantă şi a spus că ea nici măcar nu se gândeşte la aşa ceva. „Nu ţin eu post. Nu aș putea să mă abţin de la nimic. Mie îmi place viaţa şi nu aş putea să renunţ la mâncare sau să iubesc”, a declarat Oana Lis.

Pentru majoritatea credincioşilor, sărbătorile sunt un motiv de bucurie, însă pentru Oana Lis lucrurile stau total diferit. „Sărbătorile sunt triste pentru mine. Nu am mamă, nu am familie şi eu vreau să treacă cât mai repede sărbătorile. Mă mai aciuez pe la prieteni, să nu mă simt singură”, a mai spus Oana.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *