Atacul lui Băsescu

februarie 16, 2015

După ce a suportat umilința de a-și vedea protejata și amanta cu mânuțele la năsuc și legate, ce-i drept doar pentru puțin timp, Traian Băsescu a hotărât că e cazul să iasă la atac. De data asta nu un atac grosolan, Doamne ferește, ci unul subtil, dar din care putem înțelege foarte multe lucruri.

Ce a spus Băsescu? “Justiţia este corectă şi eu nu voi discuta despre justiţia pe care am susţinut-o în independeţa ei. Convingerea mea e că în instanţă va fi capabilă să-şi dovedească nevinovăţia. Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe mine că nu o abandonez.

Nu pot să abandonez un om care mi-a fost loial. A fost partenerul meu, singurul rămas din foştii lideri ai PDL. Se va bate să-şi dovedească nevinovăţia. Singurul moment in care aş putea să-mi schimb poziţia este dacă judecătorii vor decide că e vinovată”.

Dar cum Elena Udrea a intrat la DNA ca la Oscar, asta spune multe… Ce spun declarațiile lui Băsescu? Că ar ști cam tot despre acțiunile blondei, care par desprinse dintr-o poveste cu gangsteri, asta în primul rând. În al doilea rând, dacă citim puțin printre rânduri Traian Băsescu stă la pândă și așteaptă să vadă dacă cea care i-a fost loială va fi lăsată în libertate ca să știe pe cine aruncă el însuși în aer. Pentru că atât Udrea cât și Băsescu, vor merge până la capăt…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *