Au înnebunit primarii! Se duc toți la fetițe! Pe banii mafiotului Puzdrea, oare?

decembrie 1, 2015

 

În ultima perioadă se pare că e modă în București ca toți primarii care au avut cea mai mică legătură cu complexul Flora din nordul Bucureștiului și implicit cu mafiotul Dumitru Puzdrea să ne demonstreze că, deși se află la vârsta la care alții își plimbă nepoții prin parc, nu se dau în lături să viziteze femei care le oferă plăceri trupești… pe bani. După circul cu Viorel Lis și prostituatele lui, a venit vremea să fie prins cu fetițele vesele și George Pădure. Greșim cumva dacă spunem că banii pe care-I aruncă foștii primari pe nopți fierbinți fac parte din comisioanele uriașe încasate de la Puzdrea pentru a nu scoate nici un cuvânt despre ce afaceri derulează acesta la Flora?

Ce mai face bătrânul Lis?

Probabil mai bine ca niciodată. Are grijă Puzdrea de asta că doar Lis face parte din categoria celor care știu incredibil de bine cum a intrat Puzdrea în posesia terenului de la Flora. Mai târziu, tot Viorel Lis a tăcut ca peștele atunci când a fost informat că Puzdrea a ridicat acolo, fără nici un fel de autorizație de construcție colosul. Cât de bine știa șpăgarul? Într-atât de bine încât atunci când a dat el însuși o lege prin care toate clădirile ridicate ilegal urmau a fi demolate, a ajuns la Flora, dotat cu cameramani, jurnaliști și bulldozere cu muncitori ca să arate omul că nu se pune nimeni cu legea. Dar când să-și pună planul în aplicare, ce să vezi? A ieșit din biroul său, mai calm ca niciodată Puzdrea, i-a făcut un semn discret și Vio l-a urmat. După puțin timp, fostul primar al Capitalei, a ieșit mai strălucitor ca niciodată, a făcut un semn din cap și toată lumea a plecat. Ce se întâmplase? Nenorocitul de Puzdrea îi pusese în mână o sumă uriașă de bani iar domnul Lis a uitat cu desăvâșire de ce venise. Și așa a rămas complexul Flora și până în zilele noastre. Pentru că mafia e la putere după cum oboservăm iar banii acesteia închid până și cele mai puternice guri.

De atunci și până în acest moment, din gura lui Viorel Lis nu s-a auzit nici un cuvințel, pentru că Puzdrea a avut grijă nu numai să îi pună lacăt, ci să îi dea și bani pentru tot restul vieții, constând într-o rentă lunară. Drept urmare, în timp ce Lisa pare pe la toate posturile tv unde se plânge împreună cu nevasta mult prea durdulie că nu are nici după ce bea apă, a fost descoperită și casa lui Lis în care se practica prostituție pe față, dar a fost filmat însuși Păcănelul care se duce ori de câte ori are ocazia la fetițe. Ce-I drept, cu o asemenea femeie cum a devenit Oana lui, nu prea mai ai să faci… Bine, acum fie vorba între noi, nici Oana nu stă prea rău la capitolul bărbați și are grijă să se întindă ori de câte ori are ocazia cu vreun hăndrălău, care din când în când iese și el pe la televizor ca să ne spună ce poziții îi plac femeii. Una peste alta, familia Lis trăiește fără griji pe banii lui Puzdrea și așa va rămâne situația până când vom rămâne noi fără Lis.

Pădure, femei pe bandă rulantă

În ceea ce îl privește pe George Pădure, se vede treaba că a rămas încă… verde. Căci altfel nu ne explicăm nici multele femei pe care le are la active dar și multele lui escapade pe la saloane de masaj erotic. Nu punem problema de bani nici aici, pentru că nu trebuie să uităm că domnul George Pădure a fost primarul sectorului 1, iar instituția pe care o conducea pe vremuri era una dintre acelea care trebuie să ia o decizie în ceea ce privește construcția ilegală pe care Puzdrea a făcut-o în incinta complexului Flora, direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Trebuia, dar nu a făcut-o. Oare de ce? Pentru că Puzdrea a avut grijă și de Pădure.

Păi cu ce putea primarul să-și plătească toate amantele dacă prietenul său golan de profesie nu ar fi pompat cât cuprinde? Ce-I drept, Pădure a avut o tentativă la un moment dat să-l demonteze pe Dumitru Puzdrea, dar la fel ca și în cazul lui Lis, totul a rămas ca de la început. În consecință, nu poate să ne surprindă comportamentul lui Pădure de acum. Dacă Puzdrea îl înfundă cu bani ca să nu scoată nici un sunet, atunci ce să facă omul? Se duce și el la femei, chiar dacă acasă îl așteaptă o iubită cu vreo 30 de ani mai tânără. Care iubită, evident că nu va sta nici o clipă alături de el dacă nu e alimentată cu cadouri și bani din belșug. Și iar ajungem la Puzdrea, pentru că marea majoritate a beneficiilor lui George Pădure sunt evident de la Puzdrea!

Ne putem da seama și singuri că în acest moment, după ce și Sorin Oprescu a fost luat de DNA și Vanghelie e la ananghie, iar oamenii legii nu se opresc aici și-I iau la puricat pe toți primarii, mafiotul scoate tot ce are din buzunar ca să-I determine pe foștii edili ai Bucureștiului să nu cumva să-și amintească nici măcar numele lui, darămite nenorocirile pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului. Dar oare, ne întrebăm și noi, în toate escapadele pe care primarii noștri le fac la fetițe, nu l-au luat și pe Puzdrea? Să vadă și el ce poate face o femeie dintr-un bărbat? Că, vorba aceea, ce poate să mai vadă Dumitru Puzdrea la nevastă-sa, Mihaela Iosefina, decât o nebună și o isterică? Domnule Puzdrea, sunteți de acord ca în momentul în care vă prindem (și credeți-ne că suntem pe urmele dumneavoastră) să vă facem de râsul lumii? Și dacă nu ne dați aprobarea, noi tot o vom face. Și știți de ce? Pentru că nu meritați decât disprețul nostru. În plus, domnule Puzdrea, ceasul a început să ticăie și pentru dumneavoastră. Așteptați și veți vedea ce se va întâmpla.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *