Autoritățile emit avertizări din cauza hoților din România

aprilie 8, 2018

Românii au băgat spaima în cetățenii din Europa, cei mai puternic loviți fiind cetățenii din Danemarca. În ultima perioadă, mai mulți români au dat spargeri în Danemarca, iar în preajma Sărbătorilor autoritățile au dat mesaje de avertizare către populație.

 

”Ești unul dintre cei 80 de locatari a cărui casă a fost spartă de hoți în ultima vreme? Pentru a evita ca locuința să-ți fie jefuită urmează cele opt sfaturi ale noastre”, așa sună avertizările lansate în mediul virtual de dezvoltatorii imobiliari care au mii de apartamente închiriate danezilor.

Apoi, chiriașul, care a primit individual și personalizat informarea prin internet, este sfătuit să fie foarte precaut dacă pleacă de acasă pentru mai mult de câteva zile. Orice obiect de valoare – laptop, aparat foto, telefon sau chiar televizor -, lăsat lângă fereastră l-ar putea tenta pe spărgător. O cutie poștală plină cu tot felul de promoții sau diverse anunțuri atârnate de clanța ușii de la intrare sunt invitația perfectă pentru spărgătorii care le vânează casele. La fel și dacă apartamentul este cufundat în întuneric timp de câteva zile, informează Libertatea.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *