• Fără categorie
  • 0

Avertismentul făcut de cercetători: Emoțiile negative hrănesc celulele cancerigene

august 17, 2017

Organismul uman este în strânsă legătură cu emoțiile, iar cercetătorii au ajuns la concluzia că cele stările negative sunt principalul factor care duce la formarea celulelor canceroase.

După douăzeci de ani de studiu, s-a descoperit faptul că negativitatea poate fi cauza principală a dezvoltării celulelor canceroase în organism. Iertarea a fost cu mult timp în urmă asociată puterii de vindecare, iar acum se pare că negativitatea este asociată îmbolnăvirii, scrie secretele.com.

Dr. Steven Standiford, chirurg renumit din America explică faptul că vindecarea emoțiilor negative este la fel de importantă precum vindecarea rănilor fizice. Probele care implică tratarea și îndepărtarea celulelor cancerigene din organism, au dus la punerea bazelor unei terapii “a iertării”. O privire mai atentă în rândul pacienților diagnosticați cu cancer, ne spune că 60% dintre acești pacienți au probleme în a ierta. Deci, dacă nu vor ierta oamenii care le-au greșit în această viață, nu se vor putea vindeca.

Emoțiile negative și bolile fizice, merg mână în mână. Dacă vei refuza să te debarasezi de aceste emoții, nu vei face decât să adunci toxicitate în interior, iar aceasta se va transforma în celule bolnave, care mai târziu, le vor mânca pe cele sănătoase.

De asemenea, spuneam că anxietatea face schimbări în organism, iar modul în care scăpăm de anxietate reprezintă modul de tratament pe care noi îl alegem.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *