• Fără categorie
  • 0

Avocata lui Daniel Dragomir, atac DUR la adresa lui Klaus Iohannis: Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi

septembrie 22, 2017

Celebra avocată Laura Vicol iese la rampă după declarațiile recente ale lui Klaus Iohannis cu privire la fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, și îi cere acestuia să nu mai mintă. „Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi”, scrie Laura Vicol pe Facebook.

„Stimate domnule preşedinte Iohannis”, îşi începe mesajul adresat preşedintelui României, Klaus Iohannis. “Am pretenţia ca măcar un singur om (în speţă domnia voastră) din conducerea acestei amărâte de ţări în gâtul căreia v-aţi înfipt colţii, să NU MAI MINTA! Refuz să cred ca sunteţi dezinformat în calitatea pe care o aveţi şi datorita mie, doar v-am votat (regretul e tardiv)..NU, domnule presedinte, Daniel Dragomir NU a plecat din SRI din cauza unor probleme/dosare penale ci pentru că, spre deosebire de alţii, nu a acceptat să fie sluga manipulată în detrimentul acestei ţări pe care se presupune ca o conduceţi dumneavoastră. Aş fi vrut să vă văd în geaca dumneavoastră roşie şi la mine la proces, unde m-au descătuşat adevărul şi vreo 50 de colegi avocaţi..nu că mă vait, dar nu pot să tac. Am o rugăminte, credeţi că mă puteţi face mândră de preşedintele tării mele? Pana acum nu v-a iesit.. O româncă”, este mesajul Laurei Vicol.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, răspunzând unei întrbări legate de afirmaţiile făcute în presă de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, că i se pare ”o campanie ciudată” şi că nu urmăreşte astfel de ”cancanuri”.

„Mie mi se pare o campanie ciudată, nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancanuri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii. Ba chiar, când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, şi aşa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *