Barack Obama îşi pregăteşte reîntoarcerea pe scena politică

august 13, 2017

Barack Obama îşi pregăteşte reîntoarcerea pe scena politică. După o lungă perioadă de vacanţă petrecută în mare parte pe meleagurile Italiei, ex preşedinteşe SUA se pregăteşte de o revenire în forţă în toamna care se apropie, pentru a energiza pe democraţi după înfrângere şi pentru a ajuta partidul la alegerile de la jumătatea perioadei rămase.

Dar, au explicat surse apropiate fostului preşedinte pentru The Hill, va fi o reîntoarcere ”în vârful degetelor” fiindcă acesta nu intenţionează să recapete rolul de omul-imagine al partidului, ci va prefera să joace un rol din culisele politicii. Oricum ar fi revenirea fostului preşeditne, cu siguranţă va agita apele, deoarece rivalii politici îi cunosc abilităţile  căpătate pe toată perioada celor două mandate la Casa Albă.

În aşteptarea punerii la punct a strategiei pentru toamnă, deja în iulie Obama s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului naţional democratic, Tom Perez şi cu alţi exponenţi democraţi pentru a oferi sfaturile sale despre cum să contrasteze Congresul, agenda politică a lui Donald Trump şi a republicanilor.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *