Barack Obama și omologul său rus Vladimir Putin au avut o discuție informală

noiembrie 16, 2015

Președintele american Barack Obama și omologul său rus Vladimir Putin au avut o discuție informală duminică în marja summitului G20 desfășurat în Antalya, sudul Turciei, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea turcă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Înclinați unul spre celălalt, înconjurați de colaboratori, cei doi șefi de stat au discutat așezați pe fotolii de piele, izolați într-un colț al sălii în care circulau ceilalți lideri și numeroși oficiali.Întrevederea, ale cărei conținut și durată nu au fost dezvăluite, nu fusese anunțată. Potrivit agenției Reuters, discuția a durat mai mult de 30 de minute.

Precedenta întâlnire Obama — Putin a avut loc la sfârșitul lui septembrie la New York, în marja Adunării Generale a ONU, exact înaintea declanșării intervenției militare ruse în Siria.De altfel, soarta rezervată președintelui Bashar al-Assad, susținut de Moscova, rămâne în centrul divergențelor ruso-americane cu privire la căile de soluționare a conflictului sirian.Sâmbătă, la Viena, o reuniune internațională a reușit să convină asupra unui calendar de tranziție politică în Siria.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *