Băsescu îl desființează pe Bănicioiu după ce a dezertat din PSD

mai 26, 2018

Traian Băsescu a lansat, sâmbătă, un atac la adresa fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, despre care spune că anunță triumfalist plecarea la partidul lui Victor Ponta, în condițiile în care îl consideră vinovat de proasta gestionare a situației la Colectiv.

 

“Mă uitam la fostul ministru al Sănătății, nărodul ăsta, Bănicioiu. Arătarea asta c1iudată, care la dezastrul de la Colectiv nu a lăsat să fie trimiși oamenii, victime ale nenorocirii, în străinătate pe programul european de ajutor în caz de dezastru. Spunea că și noi facem ce fac în străinătate. Au murit o groază de oameni. Acest nenorocit azi sau ieri anunța triumfalist plecarea alături de complicele lui, de Ponta, complice al dezastrului de la Colectiv. Ăștia sunt oamenii pe care îi oferă PSD. Aceeași nenorociți care nu au fost în stare să aprovizioneze ara cu vaccinuri”, a declarat Traian Băsescu, la Baia Mare, potrivit Mediafax.

Nicolae Bănicioiu, fost ministrul al Guvernului Ponta2, a anunțat vineri că demisionează din PSD și se alătură formațiunii lui Victor Ponta și Daniel Constantin, Pro România.

“Îmi pare rău că azi PSD-ul se află în situația comică de a încerca să ajusteze programele începute de noi cu echipa de rezerve repetând rateuri zilnice transformând renumele nostru de partid al profesioniștilor în subiect de glumă peste tot! Mergem înainte consecvenți angajamentelor noastre de a moderniza România şi nu de a o rePeDeLiza cum momentan o parte a conducerii PSD de azi încearcă! Nu PD-L pâna la capăt ! Trădători sunt cei care au fost complicii căderii guvernului Ponta şi susținerii lui Cioloș în parlament în 2016!”, a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

În luna martie, Nicolae Bănicioiu a candidat, fără succes, la Congresul PSD pentru funcția de preşedinte executiv.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *