Băsescu n-a mai rezistat și a sărit în ajutorul fratelui său

ianuarie 14, 2016

Traian Basescu

Nu ar fi nici prima și nici ultima oară când fostul președinte al României ar sfida legea după bunul său plac fără ca cineva să-i atragă atenția într-un mod care să-l pună cu botul pe labe. De data asta Băse n-a rezistat și a sărit în apărarea fratelui său, condamnat doar cu câteva zile în urmă la patru ani de închisoare cu executare.

Ce a scos Băsescu pe gură? Că se aştepta la un alt verdict, unul de achitare.Probabil că știe el ce sfori au fost trase dacă a ajuns la o asemenea concluzie. Și tot Băsescu a pus bomboana pe colivă atunci când a afirmat că totul este doar o înscenare din moment ce fratele său a avertizat autorităţile în legătură cu tot ceea ce urma să se întâmple:

„Cu surprindere, mă aşteptam la un cu totul alt verdict, dar e o hotărâre a instanţei şi trebuie să te supui ei. Eu personal suspectez o înscenare, n-am să fac comentarii despre cine a făcut-o cum a făcut-o. Instanţa a pronunţat o condamnare grea, fratele meu trebuie să meargă mai departe, la Curtea de Apel şi să încerce acolo să demonstreze că nu a făcut trafic de influenţă. Eu cred că toată povestea este o înscenare pentu că un om care avertizează instituţiile statului despre ce i se poate întâmpla nu putea să ajungă în situaţia asta”. Cu alte cuvinte, v-ați luat țeapă, domnule Traian Băsescu? Vom vedea cât de corectă e justiția până la final…

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *