Afacerile jigodiilor Băsescu și Puzdrea: un dolar nava, un dolar utilaje de ultimă performanță (VIDEO )

septembrie 24, 2015

Turnători, colaboratori, jigodii fără pereche. Așa ar putea fi caracterizați în doar câteva cuvinte două personaje care au schimbat destinul României după bunul plac, fără ca cineva să încerce măcar să-i împiedice: Traian Băsescu și Dumitru Puzdrea. Dacă despre fostul președinte al României au început să răsufle adevăruri tulburătoare, despre Puzdrea, deși se cunoaște aproape tot adevărul, nimeni nu schițează nici un gest. De ce? Cine nu vrea ca mafiotul să fie deconspirat?

Blestemul marinarilor

Când românii și-au dat seama cine este cu adevărat Traian Băsescu era relativ târziu să se mai poată face ceva. Nenorocitul pusese mâna pe putere și-și întinsese la maxim rețeaua de slugi care-i ascultau ordinele cu sfințenie, pentru că aveau de câștigat enorm de mult la rândul lor. Ajunsese acolo unde vroia: să pună piciorul pe cap românilor iar noi, sufocați, să nu mai fim în stare decât să ținem capetele plecate. Pentru că Băsescu știe cel mai bine cum să facă acest lucru. A învățat totul la școala turnătorilor pe care a absolvit-o cu brio. A crezut Băsescu că nu se va afla nimic din trecutul lui cel tulburător, însă s-a dovedit că și în situația lui bobul curat se separă de neghină. Și s-a aflat adevărul. Băsescu a fost un excelent șef de rețea de spionaj care îi urmărea pe marinari să vadă ce reacții au vizavi de evenimentele politice. Dacă le plăcea fața lor sau mai bine spus dacă avea de câștigat de pe urma vreunuia, atunci omul era lăsat în pace. Dacă însă cineva îndrăznea să ridice capul, acesta era imediat decapitat de Băsescu. Și știți ce e culmea? Nenorocitul primea și bani ca să toarne. Cea mai frumoasă meserie pentru un nenorocit de teapa lui. Bomba a explodat zilele acestea după ce un marinar adevărat, comandantul unei nave românești pe nume Stan n-a mai suportat și a ieșit pe un post de televiziune unde și-a spus oful. Potrivit declarațiilor acestuia, am aflat și noi românii cine este cu adevărat Traian Băsescu și ce trecut dubios are. Conform lui Stan în anul 1989 nava pe care o conducea a avut nevoie de reparații iar Băsescu s-a gândit că e momentul lui să facă urgent niște bani mulțil fără să fie obligat să dea socoteală. Așa că a umflat factura cu nu mai puțin de 40.000 de dolari. Când comandantul și-a dat seama de măgărie, a refuzat categoric să semneze, motiv pentru care Băsescu a găsit momentul prielnic să-i facă bărbatului un dosar în care a scris doar ce a vrut el, apoi l-a turnat. Așa procedează jigodiile, așa că nu e cazul să ne mai mire ceva.

Cea mai mare plăcere a lui Băse: să scuipe oamenii

Ce credeți că a scris nenorocitul în foile alea din dosar, printre altele? Că ar avea o plăcere nebună să-l scuipe pe comandantul Stan însă nu face acest lucru dintr-un singur motiv: există o diferență de vârstă între ei. Cum așa, domnule Băsescu? Nu cumva altul e motivul pentru care nu ați făcut acest gest? Că doar un turnător de elită ca dumneavoastră nu are nici o legătură cu bunul simț. Și tot comandantul Stan ne dezvăluie și cum a vândut Băsescu după ce a ajuns în fruntea Navom mai multe nave din flota românească pe… un dolar. Cum s-a putut? Simplu. Prin multe inginerii financiare marca Traian Băsescu făcute cu firme off-shore de cele mai multe ori din Norvegia. După ce navele erau luate iar Băse își băga bani în buzunar, excrocul reușea să șteargă toate urmele și ordinăria era dată uitării. Culmea este că nu numai comandantul Stan știa de faptul că Băsescu era turnător. O recunoaște și cel care l-a avut în subordine pe Băsescu în anii când acesta era șeful Navrom la Anvers, Silvian Ionescu, ofițer spion al DIE care afirmă că: „Băsescu era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anveres”. Și… să vezi și să nu crezi, la scurt timp nenorocitul de Puzdrea falimentează fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, după ce aceasta fusese transformată de arhitectul Năstase Cătălin într-o adevărată bijuterie, angajase sute de muncitori și profitul bătea la ușă. Care profit, evident, nu trebuia să intre în buzunarul celui care muncise pe rupte, adică arhitectul Năstase și frații acestuia. Așa că Puzdrea, deputat la acea oră face niște mânării dubioase și-l obligă pe Năstase Cătălin să-i dea fabrica. Cu ajutorul cui? Al profesioniștilor excroci din Parlamentul României și al polițiștilor mereu hămesiți de foame. Când toate lucrurile au fost pe placul golanului, acesta bagă fabrica în pământ. Nu se mulțumește cu atât și începe să vândă și utilajele de ultimă performanță. Pe ce preț? Ați ghicit, dragii noștri cititori: un dolar! Dacă l-a avut profesor bun pe Băsescu, mai putem spune noi ceva? Suntem curioși ce vor face domnii de la DIICOT Suceava acum când vor afla aceste informații de maximă importanță. Domnilor, sunt acte care dovedesc acest lucru, dar și implicarea enormă a ofițerului Cristian Vasilcău în tot ce înseamnă mușamalizarea dosarului în care Puzdrea este anchetat de furtul acestei fabrici de cherestea. Acum că Alina Bica, cea care a ținut dovezile ascunse cât a fost în funcție pentru că primea mită cât putea de la mafiot, începeți și dumneavoastră o anchetă ca lumea sau așteptați să vedeți cât de bine dă derbedeul din urechi? Să distrugi din temelii una dintre cele mai mari și mai profitabile fabrici ale României nu e chiar de neluat în seamă…

Combinații dubioase cu mafiotul de la Flora

De asemenea, o altă bombă este aruncată de un alt fost președinte al României, Emil Constantinescu care recunoaște că a primit informația că Băsescu este turnător sub semnătura șefului SRI! Și atunci vrem să-l mai prindă cineva? Vrem să fie pedepsit? Cine își asumă rolul de a-l pune pe Puzdrea pe butuci? Date fiind aceste informații extrem de prețioase, mai avem vreun dubiu vizavi de șpaga uriașă de 4 milioane de dolari pe care Băsescu a primit-o de la Dumitru Puzdrea când era primar pentru a-l ajuta pe acesta să pună laba pe terenul de la Flora? Acesta este adevărul și cineva va trebui să ne asculte durerea, indiferent cât de mult timp va trece. Credeți că i-a păsat lui Băsescu ce hârtii semnează dacă și-a băgat banul în buzunar, era edilul bucureștenilor, adică el tăia, el spânzura neexistând vreun alt personaj care să-l verifice? Nu aparține terenul de la Flora Primăriei Capitalei? Băsescu știa asta, Puzdrea la fel, unul a dat mita, celălalt a luat-o și toată lumea a fost mulțumită. Că a construit după aceea Puzdrea en-gros-ul fără nici un fel de autorizații, a știut Băse foarte bine, ba chiar a făcut în așa fel încât Puzdrea să aibă toate porțile deschise, pentru că nici un control nu venea vreodată la complex. Iar banii în buzunarul marinarului curgeau. După ce a plecat Băse de la primărie Puzdrea a continuat să nu fie deranjat pentru că oricând, la orice oră, dacă vreun intrus venea să afle adevărul, punea mâna pe telefon, suna la domn președinte care rezolva urgent problema. Ulterior pe fir au intrat doi acoliți tot de-ai lui Băsescu: Udrea și Cocoș. Și au început alte afaceri cu niște beneficii incredibile atât pentru blondă și soțul ei dar și pentru Puzdrea care era ținut în brațe de cele două personaje și le asigura un trai de vis. Mafiotul avea încredere maximă în cei doi și nu se ascundea cu nimic de ei. Drept urmare, atunci când a primit o ofertă incredibilă de la niște afaceriști turci să vândă complexul Flora, ordinarul a apelat la ajutorul lui Udrea și al lui Cocoș, cărora le-a promis un comision uriaș. De ce? Nu putea să facă nici un pas, pentru că societatea avea cartea funciară blocată. De ce nu s-a concretizat până la urmă afacerea? Nimeni nu știe, dar cu siguranță că se va afla.

 

Vedeti cum a construit Puzdrea Complexul Flora prin coruptie ,mita, si santaj !!!

Bogdan Chireac, informatorul lui nea Mitică

Credeți cumva că numai Băsescu era șef de rețea, turnătorul plătit? Și Dumitru Puzdrea a făcut parte din poliția politică și chiar a existat un dosar al său al CNSAS, care însă… s-a evaporat. Să-l fi ajutat Băsescu pe Puzdrea să scape de coadă? Să fie fost Bogdan Chireac, jurnalistul-securist cel care a făcut acest lucru? Indiferent care personaj s-ar fi implicat în mușamalizarea acestui dosar al lui Dumitru Puzdrea, adevărul a reușit să fie îngropat. Bine, până când cineva va avea curajul să-l dezgroape și să-i pună pe băieții veseli să plătească pentru toate faptele comise. Și pentru că am amintit de Bogdan Chireac, securistul din tată în fiu trebuie să spunem că acesta este de ani buni turnător pasionat pentru Puzdrea, plătit regește. Ce face Chireac mai concret? Vine la Puzdrea cu informații clare și precise despre toți oamenii politici, afaceriști, jurnaliști pe care Dumitru Puzdrea trebuie să-i aibă la mână. Și ca să vedem cu toții cât de bun e Chireac în meseria lui, acesta este cel care a reușit să șteargă urmele tuturor materialelor publicate în ziarul Adevărul de către fostul director, Dumitru Tinu, unde erau prezentate metodele mafiote de lucru ale excrocului. Pur și simplu, printr-o incredibilă magie, din arhiva ziarului s-au evaporat doar aceste materiale. Și tot Chireac a făcut un gest extrem pentru Puzdrea atunci când în apartamentul său din strada Emil Racoviță FBI-ul și DIICOT-ul au descoperit o rețea de hackeri internaționali care au distrus viețile multor oameni, furându-le banii din conturi. Doar câteva zile a vuit presa și televiziunile, apoi totul a fost dat uitării. Ce a făcut Chireac doar el știe dar nu s-a mai deschis discuția până în ziua de astăzi, iar așa cum ne așteptam, Dumitru Puzdrea nu a fost tras de urechi de nimeni. În ceea ce-l privește pe Dumitru Tinu, moartea sa, survenită în urma unui accident stupid, a rămas neelucidată până în ziua de azi. Procurorii și judecătorii au ridicat din umeri și nici măcar fiul acestuia nu a putut să afle adevărul. Nenorociții au șters toate urmele! Nu vrea cineva să se afle cât de mult a fost implicat Puzdrea în această moarte. Dar afirmația ordinarului când a fost informat de decesul lui Dumitru Tinu spune totul: Puzdrea a desfăcut sticle de șampanie și a strigat cât a putut că a mai scăpat de încă unul. Câți au mai fost atunci înaintea lui Tinu, domnule Puzdrea? I-a dat Băsescu lui Chireac o mână de ajutor și aici? Credeți că veți rămâne nepedepsit domnule Puzdrea pentru că aveți serviciile secrete alături de dumneavoastră? S-ar putea să vă înșelați. Dumnezeu nu doarme…

 

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *