• Fără categorie
  • 0

Băsescu se joacă de-a șoarecele cu pisica cu Kovesi

ianuarie 18, 2016

E clară treaba pentru toată lumea că Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea sunt copiii de suflet ai lui Traian Băsescu și acest lucru l-a recunoscut chiar el. Dar ce să vezi? În ultimele sale declarații Băse a început să vorbească lucruri la care nu s-ar fi așteptat nimeni, ba chiar a pus bomboana pe colivă când a afirmat că Kovesi nu ar mai trebui să rămână în funcție, pentru că… puterea corupe.

Să fi dat oare și șefa DNA mâna puțin cu ilegalitățile iar Băsescu vrea să o scoată din schemă ca să o scutească de eventualele probleme de mai târziu? Dar să vedem ce a declarat fostul șef al statului: “Coldea era un maioraș. Eu l-am creat. Structurile au maiori cât să împânzeşti Marea Neagră. Mi-a plăcut Coldea că era isteţ, arăta bine. Eu l-am pus adjunct la SRI. L-am luat maior și l-am lăsat general cu 3 stele. Codruța era un copil, avea doar 3 dosare făcute. Am spus că am nevoie de o femeie la șefia Parchetului General. Avea 28 sau 29 de ani.

Era cel mai tânăr procuror dintre cei care erau pe listă. Avea 3 dosare care se finalizaseră cu condamnare. Am spus: Pe Codruța o vrea procuror general. Eu mă simt legat de ei. Și acum i-aș numi. Dar, după 10 ani în funcție, puterea corupe. După ce aţi stat 10 ani în această funcţie, trebuie să mai schimbi, pentru că puterea corupe. Se pot îmbolnăvi de putere. M-a mâhnit o declaraţie a Laurei Codruţa Kovesi când a ţinut să sublinieze că noi i-am arestat şi pe cei care ne-au propus şi pe cei care ne-au numit. Crede că e Dumnezeu pentru că pune cătușe oamenilor. Ei sunt copiii mei de suflet”. Se pot îmbolnăvi de putere, domnule Băsescu? Nu cumva au făcut-o deja?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *