• Fără categorie
  • 0

Basescu si intalnirea secreta din parc …

aprilie 29, 2015

Dupa ce a terminat mandatul de 10 ani,  Basescu este acum dedicat mai mult familiei, fostul presedinte al Romaniei reuseste cu greu sa se desparta de nepoti pentru o scurta iesire in media sau vreo intalnire cu vechii colaboratori.

Asa s-a intamplat si marti, in jurul pranzului, atunci cand paparazzii CANCAN.ro au avut surpriza sa dea peste fostul sef al statului in parc!

Liber de contract dupa ce a plecat de la Cotroceni, acolo unde a beneficiat de un dublu mandat, in total 10 ani, Traian Basescu pare ca are inca multe lucruri de rezolvat.

 

Basescu a vorbit, in timp ce apropiatul sau a ascultat

Iar Basescu nu a iesit cu nepotii la locul de joaca, ci s-a vazut cu un amic. Cu sapca pe cap, primul om al tarii intre anii 2004 si 2014 s-a plimbat cu amicul sau la pas de promenada, in timp ce pufaia mecanic dintr-o tigara.

 

base in parc dreptate

Destul de aplecati asupra discutiei, cei doi pareau ca au de pus la punct probleme importante, partenerul de dialog avand la el o mapa de care tinea foarte strans. La un moment dat, Basescu si apropiatul sau s-au oprit timp de cateva secunde, miscare care a avut efect de domino, astfel ca gestul a fost repetat de alti doi barbati care se aflau in proximitate, semn ca SPP-isti se aflau pe pozitii.

Barbatul este un fost ofiter al SRI, din Prahova, care, potrivit jurnalistului Rares Bogdan, “se afla intr-un razboi deschis cu SRI, nu de putin timp”.

Toată întâlnirea de lângă un restaurant din Herăstrău a durat trei minute, iar apoi, destul de protocolar, fostul președinte s-a despărțit de partenerul de discuție.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *