Băsescu tremură de frică să nu fie trădat de Udrea. De Dumitru Puzdrea oare de ce nu se sperie?

martie 3, 2015

Indiferent care sunt relațiile dintre Băsescu și Udrea, blonda știe lucruri incredibile despre fostul președinte pe care nu este exclus să le pună la dispoziția procurorilor în cazul în care nu va alea loc de întors. Se pare că de acest lucru e conștient și Băselu, care face drepți-culcat în fața blondei, încercând din toate puterile să o determine să-și țină gura oricare ar fi situația.

Altfel nu se explică vizitele din ce mai dese pe care Traian le face la PMP. Ca să nu mai vorbim de declarația uluitoare pe care acesta le-a dat-o ieri jurnaliștilor: “Mărturisesc ca n-am citit-o (motivarea ICCJ -n.r.). Deci unde a apărut? Din câte ştiu, sunt secrete. Uitaţi, eu vă spun un singur lucru, pe care o să-l repet: până când acest proces se va termina la ultima lui instanţă am încredere în justiţie şi am încredere în Elena Udrea.

Că a apărut moda denunţătorilor, vom vedea, dar eu însumi am experienţe cu oameni care de multe ori au spus: «m-a trimis Băsescu», «fac pentru Băsescu». Toţi politicienii avem aşa ceva în experienţele noastre. Important este ce s-a întâmplat în mod real şi, vă repet, eu am încredere în Elena Udrea din acest punct de vedere”.

Dorin Cocoş, denunţ devastator pentru Băsescu, Udrea şi Blaga

Ajunge domnule Băsescu cu atâta încredere în Udrea. Înțelegem și noi ce încercați să faceți: să-I inoculați divei din Turism ideea că nu I se va întâmpla nimic, până la urmă și trebuie să fie fată cuminte. Dar ce vă faceți, că Elena Udrea nu a fost niciodată cuminte, ba din contră a fost o fată rea și-I place să fie așa.

Că doar a învățat și ea din noul proverb care spune că fetele bune ajung în Iad și fetele rele ajung unde vor… Dacă ar fi avut puțină demnitate (dar credem că nu a auzit până acum de acest cuvânt), doamna Udrea nu s-ar fi încurcat cu unul ca dumneavoastră. Dacă ar fi avut puțină onoare doamna Udrea nu ar fi țepuit pe oricine ar fi prins, nu și-ar fi terorizat subalternii, nu s-ar fi băgat cu un personaj dubios ca Dumitru Puzdrea.

Cum nici dumneavoastră nu ați fi făcut dacă ați fi avut puțină frică că s-ar putea să sfârșiți în spatele gratiilor. Dar toți trei aveți un caracter infect, așa că orice comentariu este de prisos. Acum tremurați de frică ca nu cumva fosta amantă să vă bage într-un rahat din care să nu vă mai scoată nimeni. Ba să vă bage domnule Băsescu ca să învățați și dumneavoastră să trăiți la fel de bine cum am făcut-o noi. Apropo domnule Băsescu, dar de prietenul dumneavoastră Dumitru Puzdrea nu vă este frică deloc? E chiar mai periculos decât blonda din Pleșcoi și mai nărăvaș. Sau mizați pe faptul că dacă ați luat cu ani în urmă 4 milioane de dolari ca să-l ajutați să retrocedeze ilegal terenul de la Flora, odată cu trecerea timpului totul a fost dat uitării? Din păcate pentru dumneavoastră lucrul acesta nu se va întâmpla niciodată pentru că dovezile acestei murdării înfăpfuite de dumneavoastră există. Pe acestea nu a reușit mafiotul acesta să le mușamalizeze.

Ca o dovadă că nu doar el este personajul care știe acest lucru, mai sunt mulți alții… la rândul său, Udrea ar trebui de asemenea să se teamă grav de acest Dumitru Puzdrea, care știe despre ea lucruri incredibile și, neavând nici un pic de suflet, o va da în gât oricând I se va ivi ocazia ca să-și scape pielea. Nu uitați domnule Băsescu un lucru foarte important: prietenia dintre fostul deputat, Dumitru Puzdrea și cele mai sonore nume ale României există și este din zi în zi mai motivată de șpăgile uriașe pe care aceștia le primesc de la golănaș. Ce înseamnă asta? Că foarte greu Puzdrea va fi trădat de cineva.  Și uite că până în acest moment nu a făcut-o nici Cocoș, ale cărui afaceri super bănoase cu Puzdrea sunt arhicunoscute. Nu l-a trădat nici fosta șefă a Antimafiei, Alina Bica, cea care a fost mulți ani în umbra lui, ajutându-l să țină la loc secret dosarul de la Câmpulung Moldovenesc în care este anchetat că a distrus fabrica de cherestea, excrocând statul cât a putut de mult. Și din câte vedem până la acest moment, nici Udrea nu schițat vreun gest. Moda denunțătorilor abia a apărut. Așteptăm să vedem și cine va fi primul personaj care va avea atâta curaj cât să îl pună și pe Puzdrea în cea mai proastă lumină. Pentru că merită mai mult decât toți marii rechini ai României la un loc.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *