Becali vrea să plece în Malaezia

iulie 12, 2015

Tocmai pentru că a simțit pe pielea sa cum e să stai în spatele gratiilor, Gigi Becali a devenit tot mai sensibil cu cei din închisoare. Impresionat de drama românului condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri l-a impresionat pe Gigi Becali, latifundiarul a luat o hotărâre: vrea să plece în Malaezia.

Ba mai mult, acesta spune că-I va trimite tânărului o Biblie iar tatălui său îi va da bani ca să aibă de drum şi să-i lase şi băiatului de cheltuială. Iată incredibila declarație a lui Becali: “Eu, de exemplu, când eram în puşcărie şi am aflat despre acest caz, am vrut atunci să scriu o scrisoare să mă lase pe mine să mă duc să-l salvez de acolo, din Malaezia. Eu intenţionam atunci să găsesc o modalitate de cauţiune. Ziceam: «Bine, mă, plătesc eu cât e. Un milion, cât e, şi plătesc cauţiunea, m-ai înţeles?!…”. Motivul pentru care a fost amânată plecarea ne-o explică tot Gigi Becali: ”Au intervenit prea multe lucruri. A intervenit ambasada, a intervenit Ministerul de Externe.

Dar trebuie găsită o modalitate legală, poate chiar prin a-i da un fel de cauţiune. Eu am să pun un avocat să studieze despre ce este vorba şi ce se poate face”, explică Becali, care totuşi nu vrea să se oprească aici şi, în varianta în care ar fi posibil, l-ar elibera pe Ionuţ Gologan… pe cauţiune. Becali spune: ”Am să mă interesez, să vedem legislaţia Malaysiei, să vedem dacă există posibilitatea unei cauţiuni. Şi, dacă se poate pe cauţiune, mă duc şi-l salvez. Îl scot eu de acolo. Mă duc până acolo cu avionul şi mă întorc cu el liber, dacă e posibil”. Oare va reuși Războinicul luminii imposibilul?
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *