Blat la Primăria Capitalei? Dar de şpaga primită de toţi primarii de la Puzdrea, de ce nu vorbeşte nimeni?

decembrie 27, 2015

Interesele din Primăria Capitalei au devenit atât de mari acum, încât căţeii de acolo încep din ce în ce mai mult să se muşte între ei. Acum cel care a pus piciorul în prag a fost PNL, care a numit un primar general interimar din rândul consilierilor săi. Iar cu doar două săptămâni în urmă, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă a obţinut o mare victorie: un post greu pentru fostul director al Direcţiei de Utilităţi Publice sector 3, Alexandru Manciu. De ce a luptat atât de mult Negoiţă? Pentru că vrea să scape de belele pe care le are în ultima perioadă. Ne putem da şi singuri câţi bani a scos Dumitru Puzdrea din buzunarul său pentru toţi cei care au stat cu fundul pe perna moale a Primăriei Capitalei, ca să nu fie descoperit modul ordinar în care acesta a pus laba pe terenul de la Flora. Blaturi peste blaturi, dar când vor fi pedepsiţi peştii cei mari?
Cum se rezolvă problemele…
În urmă cu două săptămâni, edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, a reuşit să obţină tot ce-a vrut mai mult pentru fostul director al Direcţiei de Utilităţi Publice sector 3, Alexandru Manciu, care a fost numit ditector general la Direcţia Transporturi şi Infrastructură Rutieră în Primăria Capitalei. Negoiţă a cerut acest post după solicitările i-au fost respinse de unii consilieri PSD, care au refuzat să-i promoveze nişte proiecte penale, cum ar fi cel al transferului de terenuri de pe Bulevardul Unirii. Dar cine este Alexandru Manciu? Un avocat autosuspendat din Baroul Bucureşti, care are puţin peste 30 de ani. Gurile rele spun că Robert Nagoiţă vrea să-şi implanteze oameni de încredere în funcţii cheie, care să-l ajute să scape de belele, cum este cel al transferului de terenuri din Bulevardul Unirii, unde a construit ilegal parcări. Drept urmare, oamenii puşi de Negoiţă au misiunea de a face ca transferul să pară cât se poate de legal. Şi ce? Este cumva Negoiţă singurul care îşi face parte? Oprescu a fost cumva mai cuminte şi noi nu ştim? Nu cumva a făcut tot ce-a vrut el atâta timp cât a stat la domnia Bucureştiului, iar acum pare mai liniştit ca niciodată în arestul la domiciliu?

Dacă vroiaţi într-adevăr, domnilor anchetatori să faceţi dreptate, de ce aţi ales această cale să-l trimiteţi pe infractorul Oprescu acolo unde se simte cel mai bine? Într-o locuinţă care seamănă mai degrabă a palat? I-au fost luaţi cumva banii cei mulţi şi noi nu ştim? Atunci ce fel de pedeapsă e? Nu cumva sună tot a blat? De ce atunci când chipurile a fost prins Oprescu absolut nici un anchetator nu a adus în discuţie situaţia incredibilă a terenului de la Flora, unde evazionistul şef al României, Dumitru Puzdrea a ridicat în incinta complexului o clădire direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă? Chiar nu vrea nimeni să priceapă că această clădire va aduce dezastrul în capitala României? Nu cumva Oprescu ştia cu exactitate totul despre poveste dar a făcut mereu pe prostul atunci când era întrebat, preferând să pozeze într-un amnezic de prost gust, decât să dea vreun detaliu care l-ar fi putut băga în belele pe Puzdrea? Şi atunci domnilor procurori, să ne fie cu iertare, vreţi să spuneţi că faceţi dreptate? Când şi cui? Doar unde sunteţi trimişi cu ţintă precisă?

Vreţi să descoperiţi adevăratele blaturi de la Primăria Capitalei? Atunci luaţi-l pe păcănelul Lis, un ordinar care nu schiţează nici un gest, întrucât Puzdrea i-a umflat buzunarele şi conturile cu bani murdari. Credeaţi cumva că îl lua de bărbat o blondă de 20 şi ceva de ani pe un bătrânel, dacă acesta nu era blindat? Aţi uitat domnilor anchetatori de sinistrul episod când Lis dăduse o lege prin care urma ca toate clădirile ridicate ilegal să fie rase de pe faţa pământului? De ce nu s-a întâmplat acest lucru şi cu complexul Flora? Vă reîmproaspătăm noi memoria. Pentru că exact atunci când Viorel Lis se pregătea să ne demonstreze tuturor că e stăpân şi toată lumea i se supune, banii lui Puzdrea au demotat toată intenţia. Ce-a făcut Lis mai concret? A venit la complexul Flora, cu tot tacâmul: buldozere, muncitori, cameramani, jurnalişti, reporteri asta ca să fie totul ca la carte. Dar, ce să vezi? După un mic schimb de replici cu Puzdrea, cei doi au intrat în biroul mafiotului, au zăbovit un timp, apoi au ieşit mai fericiţi ca nicidoată, iar Lis a dat ordin tuturor să plece acasă. Câţi bani a primit atunci fostul edil? Nişte sute de mii de dolari. Şi mita a continuat până ce păcănelul a plecat de la Primăria Capitalei şi continuă şi acum, sub formă de rentă lunară… pe viaţă. Căci Puzdrea nu riscă să facă domnul Vio vreun pas greşit şi, din cauză că a devenit şi el amnezic să spună ceva necugetat. Că atunci s-a zis cu libertatea lui pentru tot restul vieţii.

Vreţi măgării la Primăria capitalei, domnilor procurori ai DNA? Atunci întrebaţi-l pe Puzdrea de câte ori l-a luat cu el pe fostul şef al Corpului de control al Primăriei Capitalei şi l-a dus de sărbătorile de iarnă, la ski, în Austria, unde cei doi s-au distrat şi au pus la cale planuri care de care mai diabolice? Aţi văzut vreun control vreodată la complexul Flora din partea primăriei? Sau din partea ANAF-ului? A Gărzii Financiare? A Sanepidului? Ştie cineva în ce condiţii inumane muncesc comercianţii acolo, înţepenind de frig iarna şi luându-i salvările vara din cauza căldurii infernale? Aţi intrat vreodată domnilor poliţişti ai secţiei 2 poliţie, şpăguiţi până în măduva oaselor în toaletele din complexul Flora, să priviţi cum pluteşte rahatul? Nu? De ce? Preferaţi toaletele din biroul lui Puzdrea? Păi unde vă e cinstea şi corectitudinea de care vorbiţi pe la toate colţurile? Cât la sută primiţi din taxa de şmecherie pe care Puzdrea o încasează zilnic de la cei 200 de şoferi care tranzitează complexul Flora, în valoare de 100 de lei de persoană, domnilor poliţişti? Vreţi să faceţi dreptate procurori DNA? Atunci faceţi ceea ce trebuie! Luaţi-l pe Puzdrea şi arătaţi-i că în România legea e pentru toată lumea, inclusiv pentru el, un şobolan care ne-a ruinat! Nu mai putem plăti pentru faptele lui! Şi, în plus de atât, nu vrem să murim din cauza lui!

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *