Boala Ilenei Ciuculete a trimis vedetele la analize. Panică în showbiz după moartea fulgerătoare a artistei

martie 19, 2017

Moartea fulgerătoare şi absolut neaşteptată a Ilenei Ciuculete a presărat groază în showbiz. Dacă până acum situaţiile de acest gen păreau doar fabulaţii, cazul concret al interpretei de muzică populară a schimbat radical mentalităţi şi i-a tratat pe mulţi de ignoranţă… De câteva zile, recepţionerele clinicilor private aud frecvent nume consacrate în mediul artistic, care se cer pe lista programărilor analizelor de rutină.

Doar şase zile s-au succedat până când viaţa din ea s-a scurs. Ileana Ciuculete era infectată cu virusul hepatic C şi habar nu avea. L-ar fi putut lua din multe locuri, de la manichiură, de la dentist… Dar nu a ştiut şi nu s-a tratat, iar asta i-a adus sfârşitul. Un cancer la ficat şi o ciroză hepatică galopantă produsă pe fondul acestei sensibilizări a organismului i-au fost fatale.

A murit într-un spital privat, în braţele soţului ei, care degeaba a încercat să o readucă la viaţă. Într-un moment de luciditate neaşteptat, Ileana i-a spus partenerului că i-a sosit clipa. “Strânge-mă-n braţe. Eu mă duc acum…”, au fost ultimele ei cuvinte. Această tragedie a şocat lumea showbizului autohton. Mai ales că solista nu s-a plâns niciodată de vreo problemă de sănătate. Era mereu cu zâmbetul pe buze şi cântase toată luna trecută.

Julia Jianu recunoaşte că nu şi-a mai făcut analizele de ceva timp, dar spune că va ajunge de urgenţă la doctor, pentru controale amănunţite. Aceasta avertizează că toată lumea, nu doar vedetele, ar trebui să facă acest lucru.

“Ea a dat un semnal de alarmă, pentru toată lumea, nu doar pentru artişti, că trebuie să ne facem analizele şi cele specifice. Te consideri că eşti OK, sănătos şi te înşeli. Nu mi-am făcut recent analizele. Câteodată mi-e frică, cui îi place să i se ia sânge, mai bine trăieşti în necunoştinţă, aşa e omul făcut. Eu chiar vreau să mi le fac, ea a avut acolo un imbold. Şi tatăl meu s-a dus la o vârstă destul de fragedă, la 62 de ani, fără să ştim ce a avut. Era sănătos. Te şochează când ştii că omul e OK şi pleacă. Cred că anul trecut mi-am făcut analizele, totul a fost bine.

E bine să fii vesel, să nu fii ipohondru, că atragi partea negativă asupra sănătăţii, dar trebuie să faci analize, e simplu”, a declarat Julia Jianu pentru Libertatea

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *