Bodyguarzii n-au lăsat-o pe fiica Andreei Esca să intre într-un club la mare

iulie 5, 2016

Andreea Esca este mamă a doi copii frumoşi şi simpatici, de care este extrem de mândră, atât ea, cât şi soţul său. Pe Alexia a născut-o în 2000, la aproape cinci luni după căsătoria cu omul de afaceri Alexandre Douglas Eram, iar acum, fetiţa pe care o mai aducea la evenimente mondene s-a transformat într-o adevărată domnişoară.

Cu toate că are doar 16 ani, Alexia, fiica Andreei Esca se bucură de anumite libertăţi pe care alţi adolescenţi de vârsta ei nici nu le visează. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o pe fiica Andreei Esca, weekend-ul trecut, la mare. Aceasta împreună cu câteva prietene au vrut să se distreze, aşa că s-au hotărât să meargă nu oriunde, ci direct la Loft.

Ajunse acolo, fetele nu au fost lăsate să intre, fiind oprite de bodyguarzi. Adolescentele au plecat, dar s-au întors în scurt timp cu întăriri, şi anume cu…Andreea Esca în persoană, care a rezolvat problema în scurt timp, iar fetele fost lăsate să intre, unde s-au simţit foarte bine şi au dansat continuu. Îmbrăcată lejer, cu o rochie portocalie destul de scurtă (care este recenzată pe verdict.ro, site-ul nr 1 de fashion review din România), Esca şi-a dus pur şi simplu de mână fiica în club.

Andreea Esca povestea într-un interviu mai vechi cât de apropiată este relaţia dintre ea si fiica ei, Alexia

„Îmi place faptul că deşi suntem foarte apropiate şi ca avem o relaţie strictă în sensul în care nu suntem nişte răsfăţaţi care să mi se urce la cap – pentru că sunt destul de fermă atunci când vine vorba despre lucruri care nu se fac – avem o relaţie foarte apropiată, suntem prietene şi nu ne plictisim niciodată”, spunea Andreea Esca pentru perfecte.ro

Fiica Andreei Esca a avut o relaţie cu băiatul lui Omar Hayssam

Andreea Esca nu se aştepta ca fiica ei să se îndrăgostească de la o vârstă atât de fragedă. Încă din august, anul trecut, ştirista de la PRO TV mirosise că puştoaicei îi picase cu tronc un băiat.

Prezentatoarea a cam ridicat din sprânceană când şi-a dat seama că fata ei are fluturi în stomac, nu de alta, dar Alexia avea doar 14 ani. Dar, nici că a putut să-i spună nimic, căci şi ea, la rându-i, a fost săgetată de Cupidon, tot în primul an de liceu.

”Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram în clasa a IX-a, iar el era în clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat pană la sfârşitul liceului”,  mărturisea Andreea, într-un moment de sinceritate.

Dacă vedeta tv a trăit primii fiori ai dragostei alături de Bogdan, fiul cel mare al actorului Alexandru Arşinel, Alexia se declara topită după Rashid Omar, nimeni altul decât fiul lui Omar Hayssam, aflat în prezent după gratii pentru terorism dar nu numai, la Penitenciarul din Rahova.

Alexia e vedetă la Disney Channel

Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000. La 14 ani, practică dans sportiv, face canto la şcoala Crinei Mardare şi se pregăteşte pentru competiţii de înot. Îi place muzica, dansul, cinematografia şi e vedeta emisiunii “I Love Violetta”, de la “Disney Channel. Alexia frecventează cursurile Şcolii Franceze Anna de Noilles din Bucureşti.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *