• Fără categorie
  • 0

Bombă! Dovada că Dan Condrea nu s-a sinucis

mai 25, 2016

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seara, într-un accident auto! Inițial s-a vorbit despre o sinucidere, dar această variantă este exclusă până și de Biserica Ortodoxă. Astfel, oamenii bisericii consideră că Dan Condrea nu s-a sinucis, așa cum susțin cele mai multe voci din opinia publică. Dovada e faptul că la slujba de înmormântare ce va fi făcut azi, preoții vor face un act liturgic obișnuit, nu ca pentru sinucigași.

„În absența unui rezultat final care să sublinieze în mod limpede actul de sinucidere, în cazul în speță se va face o slujbă obișnuită pentru că nu putem să ne permitem într-un registru atât de sensibil precum acesta să lipsim pe cineva de slujba firească de înmormântare. Este vorba de absența unei concluzii. Dacă înmormântarea putea să fie amânată până la obținerea rezultatului final exista posibilitatea să formulăm altă soluție în acest caz, dar în această situație, în absența unui rezultat oficial care să probeze sinuciderea, respectiva persoană decedată va beneficia de o slujbă obișnuită de înmormântare”, a spus Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, la Antena 3.

Astfel, teoria că Dan Condrea a fost ucis e încă valabilă. De altfel, de duminică tot circulă diverse scenarii care mai de care mai halucinante. De la varianta că patronul Hexi Pharma a avut parte de o moarte înscenată și că nu el ar fi cel din mașină, până la varianta că mașina sa ar fi fost ”preparată” pentru o astfel de moarte și chiar și varianta că el ar fi suferit un accident din cauza neatenției și pierderii controlului automobilului.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *