Bufonul magistrat Vasilică și-a schimbat look-ul

octombrie 5, 2015

Ce-o fi Doamne în mintea magistratului Vasilică Danileț? A făct pe bufonul de nenumărate ori, s-a pozat cum se plimba cu rolele prin parc apoi a pus fotografiile pe facebook ca să ne arate ce face el în timpul liber, iar acum și-a schimbat look-ul.

Și evident trebuia să spună la toată lumea. Poate, cine știe s-or trezi ceva fane care să fie interesate de noua sa înfățișare. Și poate se înfiripă vreo idilă, cine știe… Cum arată acum Vasilică? Este fericitul posesor al unui cioc. De fapt nu e chiar cioc, sunt niște firicele de păr crescute pe bărbie.

Poate că domnul Danileț ar fi trebuit să mai stea să-i crească părul și apoi să vină să ne arate cât de frumos arată. Așa putea și el să intre în rândul bărbaților cu barbă. Deocamdată are doar o tentativă de cioc. Dar chiar și așa, magistratul a ținut morțiș să vadă lumea cine este el cu adevărat și a venit tocmai la Ambasada SUA din București să se dea mare. Cât privește modul în care a fost privit de cei de acolo, deocamdată Vasilică nu ne-a dat de știre…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *