Ca să nu fie spionat de ceilalți pușcăriași, fostul boss dinamovist stă într-o cameră cu baldachin prins de ușă

iulie 11, 2016

Aflat în trecere prin Penitenciarul Jilava în interesul unei anchete legate de mita dată judecătoarei Geanina Terceanu, Cristian Borcea şi-a tras propria cameră “intimă”. Uşa şi gratiile mereu deschise ale celulei sunt asortate cu o bucată de pânză care nu permite nimănui să arunce un ochi în celula pe care o împarte cu fraţii Ioan şi Victor Becali.

De când a pus piciorul în puşcăria de la marginea Capitalei, Borcea şi-a impus, oarecum previzibil, propriile condiţii. Munca nu s-a lipit de el, pentru că sporurile vin şi din scrisul cărţilor, anturajul din celulă este unul mai mult decât select – fraţii mpresari Ioan şi Victor Becali, şi ei cercetaţi în acelaşi dosar -, iar ce face el în camera cu patru paturi şi doar trei locatari este ferit de ochii tuturor curioşilor aflaţi, ca şi el, la necaz. Şi chiar al gardienilor care patrulează pe holurile secţiei de tranzit, acolo unde e “cazat”. Şi asta pentru că fostul boss dinamovist şi-a atârnat de cadrul uşii camerei de detenţie – de comun acord cu vecinii lui de pat -, o decoraţiune interioară, un baldachin care blochează privirile indiscrete ale oricărei persoane tentate să-şi bage nasul în intimitatea celor trei oameni de fotbal.

“Nu este tocmai regulamentar, pentru că din cauza perdelei nici gardienii nu pot să vadă ce fac deţinuţii în celula care are toată ziua uşa şi gratiile deschise, date de perete. La pat pot să-şi pună ce vor, dar la uşi nu. Ei sunt singurii care au aşa ceva prins de uşă. Dar cine să se ia de ei? Lumea vorbeşte că Borcea şi fraţii Becali, respectaţi în puşcărie, s-ar teme să nu fie fotografiaţi în celulă şi să apară prin ziare”, ne-au dezvăluit surse din puşcărie.

Nu se grăbeşte să-l vadă pe Milan

Dacă în închisoare Borcea pare să-şi controleze viaţa cu precizie, pe plan amoros lucrurile sunt încâlcite rău. Fostul boss dinamovist e prins acum între capriciile Alinei – o nevastă care nu se grăbeşte să vină din America să semneze actele unui divorţ anunţat – şi cele ale Valentinei Pelinel – o viitoare posibilă consoartă, care l-ar condiţiona cu desfacerea căsătorie dacă vrea ca numele să-i apară pe certificatul de naştere al micuţului Milan. De aceea, dincolo de baldachinul camerei “intime”, Cristi nu pare să-şi pregătească învoirea care i-ar pemite să-l vadă şi să-l treacă pe numele său pe bebeluşul Valentinei, micuţ care a “punctat” prima lună de viaţă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *