Cad slugile lui Dragnea? Începe dezastrul şi pentru câinii lui Puzdrea?

decembrie 8, 2015

Încă din luna noiembrie gurile rele vorbeau pe la colţuri că un lot format din mai mulţi generali din Ministerul de Interne va cădea ca secerat sub ghilotina procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Şi se pare că oamenii legii nu se opresc aici şi vor să-i pună la zid pe toţi cei care au grijă de ani buni de interesele baronului Teleormanului. Oare începe nebunia şi pentru personajele importante ale României care sunt în slujba mafiotului Dumitru Puzdrea? Vă daţi seama ce ar însemna asta? Ar bubui România!

Armata baronului de Teleorman

Şi tot gura târgului vorbeşte că în spatele lui Liviu Dragnea s-ar afla de fapt o întreagă reţea care s-a ocupat doar cu căpuşara Bugetului Naţional. Se vorbeşte chiar de o întreagă armată de ofiţeri care, deşi sunt plătiţi cu sume uriaşe de statul român, s-au gândit că nu le stă rău deloc dacă îi ţin trena lui Liviu Dragnea, aşa că au făcut un fel de serviciu secret care e zi şi noapte alături de baronul Teleormanului. Şi, spun gurile rele că numărul acestora s-ar ridica în acest moment la peste 100 de persoane care acţionează în peste 15 judeţe. Vom trăi momentul când cineva va reuşi să-i pună botniţă lui Liviu Dragnea, care are impresia că toată lumea trebuie să facă drepţi în faţa lui şi să nu-i comenteze niciodată deciziile? Domnule Dragnea, ţineţi minte un lucru: s-au mai considerat şi alţii Dumnezei ai României şi au sfârşit în celule friguroase de-ale puşcăriilor.

Nu v-aţi gândit că e posibil să vi se taie absolut toate relaţiile şi să ajungeţi şi dumneavoastră acolo, nu-i aşa? Aţi uitat că nimeni nu e de neînlocuit, domnule Dragnea? Ne spuneţi şi nouă de ce nu se mai aude nimic de controlul pe care inspecţia fiscală l-a făcut acum câţiva ani la societatea soţiei dumneavoastră, Bombonica unde mulţi bani au fost albiţi prin intermediul unor vânzări subevaluate şi al unor închirieri fictive? Nu mai puneţi la socoteală ce probleme aveţi dumneavoastră cu justiţia, domnule Liviu Dragnea? Dosarul referendumul nu mai reprezintă un pericol pentru dumneavoastră? Se vede treaba că aţi căpătat un tupeu ieşit din comun şi ar cam fi cazul să vă taie cineva aripile odată pentru totdeauna. Punem pariu că primii care vă vor turna vor fi exact aceşti slugoi pe care i-aţi strâns lângă dumneavoastră?

Prietenii lui Băsescu

Mai avem un mojic care are senzaţia că este invincibil pentru că are alături de el pe toţi cei mari din poliţie, justiţie şi securitate: Dumitru Puzdrea. Puţină lume ştie că atât Dragnea cât şi Puzdrea au fost foarte apropiaţi de Traian Băsescu. În ceea ce-l priveşte pe Dragnea, gurile rele spun că Băse îl alinta pe Dragnea cu apelativul de Teroristul dar relaţiile dintre cei doi s-au stricat în urma unor discuţii de natură personală. Dar asta nu ne demonstrează că cei doi nu mai discută sau nu mai puţin la cale afaceri unde se învârt saci de bani. Şi e clar că Băsescu cu Dragnea au făcut mulţi ordinării pentru că altfel nu ne explicăm cum a reuşit acesta să aibă o asemenea avere imensă. Să nu uităm că acesta este proprietar de terenuri de peste 4000 de metri pătraţi în Teleorman, mai are un teren de aproape 1350 de mp în Buşteni, iar Bombonica, soţia sa o altă suprafaţă în Turnu Măgurele.

Tot în acest oraş Dragnea mai are un apartament dar şi o casă uriaşă în Alexandria cu piscină, terenuri de tenis. Şi lista poate continua. În ceea ce priveşte relaţiile dintre Puzdrea şi Băsescu, în perioada cât acesta deţinea funcţia de primar al Bucureştiului a fost cel mai mare ajutor pentru mafiot să pună laba pe terenul de Flora. Băsescu a fost cel care, pentru o mită care s-a ridicat la 4 milioane de dolari i-a semnat lui Puzdrea nişte hârtii fără de care acesta nu ar fi putut face nici o tranzacţie ilegală! Să ne mai întrebăm de ce niciodată vreun organ de control nu a călcat pragul complexului Flora sau să-l întrebăm pe Băsescu?

Sau, de ce nu, pe Virgil Măgureanu, unul dintre cei mai influenţi oameni ai României, care de la începuturile lui Puzdrea se află lângă el, măsluindu-i dosare şi dând ordin ca nimeni să nu se apropie de afacerile lui oneroase. Şi nu numai Măgureanu are grijă ca totul să meargă ca la carte, ci şi subalterni de-ai săi, care de când au văzut cum merge treaba cu şpăgile pe bandă rulantă, nu se mai dezlipesc de lângă Puzdrea. Oare aceste lucruri nu sunt extrem de importante pentru domnii procurori ai DNA? Faptul că avocata lui Puzdrea, Mihaela Popescu, face trafic de influenţă de foarte mult timp pe lângă judecători, procurori, grefieri nu e lucru extrem de important pentru anchetatori? Mai ales acum că soţul căruia i-a pus coarne toată viaţa, Victor Popescu, fost procuror şi prieten de nădejde al lui Puzdrea a murit, doamna Mihaela e disperată să fie din ce mai de ajutor ordinarului, pentru că ştie că se dublează mita. Acest lucru de ce nu-l descoperă nimeni?

E aşa de greu să fie urmărită Mihaela Popescu să se descopere adevărul? Cum îi prindem domnilor procurori în flagrant şi pe nenorociţii de ofiţeri ai secţiei 2 poliţie, Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuţ Alexandru şi Dănuţ Lepădatu, care, ajutaţi de mai marele poliţiei române, Voicu Mihai Marius au pus la adăpost absolut toate dovezile care arată cum a intrat haimanaua în posesia terenului de la Flora dar şi cum a construit ilegal 100% en-gros-ul? Sunt lucruri mult prea importante domnilor procurori ai DNA-ului pe care trebuie să le rezolvăm, dar dumneavoastră nu luaţi nici o atitudine. De ce? Aţi băut cumva din acelaşi pahar cu doamna Alina Bica de la DIICOT care a făcut orice i s-a cerut primind de asemenea de la Puzdrea sume incredibile de bani? Influenţa lui Dumitru Puzdrea faţă de instituţiile statului este atât de mare încât nimeni nu-şi poate da seama. Afacerile ilegale ale sale se dezvoltă, firmele deschise pe numele fiicelor sale unde se spală bani pe bandă rulantă prosperă, evaziunile continuă la nesfârşit. Cât ne mai calcă Puzdrea în picioare? Cât mai suportăm ca securiştii lui să ne închidă gurile? Cât mai stăm cu capul plecat în faţa unei scârbe? Chiar nu înţelegeţi domnilor procurori DNA în ce situaţie s-a ajuns? Îi punem la punct şi pe câinii lui Puzdrea?

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *