• Fără categorie
  • 0

Cadou de politician: Bonuri de reducere la mormântul lui Boca și la moaştele Sfintei Parascheva

mai 15, 2016

Candidaţii pentru primării sunt mai inventivi cu fiecare an. Locuitorii din Piatra-Neamţ au primit, e drept chiar în săptămâna dinaintea începerii campaniei electorale, carduri care le oferă excursii la mormântul lui Arsenie Boca, la moaştele Sfintei Parascheva sau la Muntele Athos. 

Invenția cu care Liviu Harbuz, candidat pentru Primăria Piatra-Neamț, vrea să ia avans în fața celorlalți aspiranți la fotoliul de primar este “cardul cetățeanului”.

Locuitorii s-au trezit în cutia poștală, înainte de Paște, cu un card care le oferă reduceri, dacă vor să meargă la mormântul lui Arsenie Boca, la Sfânta Parascheva sau chiar la Muntele Athos.

În acelaşi spirit religios, un candidat și-a adus brusc aminte de rudele decedate, în prag de alegeri. Așa că a organizat o pomană electorală, la propriu. A dat mâncare și băutură tuturor localnicilor, pentru pomenirea sufletelor celor decedați.

În campania electorală pentru alegerile locale sunt interzise bannerele, panourile publicitare, spectacolele sau serbările. Candidații au voie doar cu afișe de anumite dimensiuni, broșuri, pliante sau materiale electorale difuzate la televiziuni, radio, în presa scrisă sau în mediul on-line.

Pe 5 iunie, românii cu drept de vot sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi judeţeni.

Votarea va începe la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *