Când se apasă pedala luptei împotriva evaziunii făcute de Dumitru Puzdrea?

august 7, 2015

ANAF-ul a început curățenia în celor cu bani mulți.Gata! A venit momentul când inspectorii ANAF au început să facă curățenie în ograda celor cu bani mulți. Și curând vor fi luați la puricat și cămătarii și lăutarii și vedetele dar și afaceriștii ale căror conturi dau pe afară de bani negri. Indiferent cum te numești și ce afaceri ai de data aceasta nu mai scapi și, vrei, nu vrei, vei fi obligat să faci dovada fiscalizării cu care ți-ai construit averile.

De acum încolo, Antifrauea și Inspecția Fiscală vor scoate din piață toate firmele fantomă și vor destructura lanțurile de firme evazioniste. Se pare că s-a schimbat mentalitatea. Foarte frumos am spune, o acțiune demnă de lăudat, însă nu vom crede nimic din toate aceste promisiuni până când nu vom vedea cu ochii noștri cum și firmele ilegale ale mafiotului Dumitru Puzdrea vor fi aflate iar excrocul va fi pedepsit după toate faptele sale murdare. Ce categorie de oameni intră în această acțiune a celor de la ANAF? Potrivit oamenilor legii vor fi trași la răspundere cei cu avere afișată semnificativă (imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creanțe din creditări acordate companiilor și/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative în conturi bancare din România sau din străinătate, cheltuieli personale ridicate) nejustificată de veniturile declarate. Foarte bine, dar cu cei care fură de sting și nu declară nimic ce facem? Pe ăștia cum îi pedepsim? Sau tocmai de aceste persoane nu vor să se atingă cei de la ANAF pentru că-și primesc porția zilnică? Nu cumva s-a înțeles atunci greșit toată combinația și povestea pare cusută zdravăn cu ață albă? Doar afacerile mari sunt la vedere și ANAF-ul vrea cu tot dinadinsul să confiște afacerile ilicite, din câte vedem noi…

Domnilor inspectori ai ANAF, dacă vreți să demonstați că într-adevăr vreți să faceți ordine printre nenorociți, începeți cu niște controale la complexul Flora. Veți rămâne fără cuvinte când veți vedea ce se întâmplă în acel loc blestemat. Veți descoperi tone de marfă adusă ilegal de Puzdrea din țări ale UE fără nici un fel de acte, TVA și la un preț incredibil de mic și depozitată în pavilionul 7 al complexului, păzit necontenit de tablagiii secției 2 poliție, trimiși acolo de prietenul mafiotului, ofițerul Lupu Marian, care nu cu mult timp în urmă a fost arestat! Veți vedea cu ochii dumneavoastră cum sunt șantajați cei 200 de șoferi de taxi care intră și ies zilnic din complexul Flora de către un fost căruțaș, actualul amant al fiicei celei mici a lui Puzdrea, Simona. Ce face acest personaj diabolic? Strânge taxa de protecție instaurată de Dumitru Puzdrea, de un milion de persoană pe zi, pe care i-o înmânează tăticului supreme, dar nu înainte de a-și trage și el ceva. Oricum, Dinu David i-a pus gând rău lui Puzdrea de ceva vreme și-l așteaptă la cotitură să-I facă felul. Și nu mai durează mult timp până ce acest lucru se va întâmpla.

Dacă vreți să vedeți ce înseamnă umilință și bătaie de joc pe față, atunci domnilor inspectori intrați în incinta complexului și stați de vorbă cu cei care-I plătesc lui Puzdrea sume imense pe chirie, fără să primească niciodată vreo hârtie la mână. Și priviți condițiile mizerabile în care acei oameni își desfășoară activitatea, cu pereții care mai au puțin și cad pe ei, cu toalete unde curățenia nu s-a făcut de ani buni iar mizeria plutește, cu veșnicul miros de hoit, ca să nu mai vorbim de alimentele alterate aruncate pe oriunde, de unde mai au puțin și ies viermișorii. Iar peste toate acestea, sărmanii oameni sunt obligați să suporte și isteriile nevestei lui Puzdrea, Iosefina Mihaela care ori de câte ori pășește în complexul Flora înjură pe toți angajații ca la ușa cortului, ba au fost cazuri în care a aruncat după ei cu tot ce a nimerit. În halul acesta a ajuns complexul Flora, locul unde Puzdrea face tot ce-I poftește inima. Și tot în această mizerie de nedescris domnilor de la ANAF veți descoperi un service auto, deschid ilegal nu cu mult timp în urmă, unde ce credeți?

Se spală alți bani și se repară mașini super luxoase cumpărate tot din banii lui Puzdrea, autoturisme ce aparțin ofițerilor de poliție, avocaților, judecătorilor sau procurorilor care se ocupă de dosarele penale ale acestui nenorocit. Interesant mod de a transforma unul dintre cele mai bune en-gros-uri din țară într-o fabrică de făcut bani, nu-I așa? Și apropos, tot în complexul Flora, domnul Dumitru Puzdrea a instalat la fel de ilegal niște camere de luat vederi în locuri nepermise. Dar dacă nimeni nu-l trage la răspundere niciodată, de ce să nu o facă? Ce spuneți domnilor inspectori, reușiți măcar de data aceasta să faceți primul pas în a-l stopa pe acest nenorocit? Puteți face ceva să-I puneți botniță unuia dintre cei mai mari evazioniști ai României, a cărui avere se ridică la peste 100 milioane de dolari? Un nemerni care are conturi ascunse în SUA, Germania, Elveția și Israel? Un obsedat care pleacă mai nou cu soția în aceste țări ca să mute banii dintr-un cont într-altul, doar pentru a I se pierde urma? Sunt ani de când Dumitru Puzdrea calcă peste cadavre. A venit momentul să plătească pentru tot. Primul pas trebuie făcut de inspectorii ANAF… Să sperăm că nu se vor lăsa mânjiți și aceștia de banii negri ai mafiotului.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *