Când va pătrunde DNA-ul pe ușile ferecate ale afacerilor murdare desfășurate de Dumitru Puzdrea?

iunie 27, 2015

La ce asistăm în ultima perioadă în România? La un spectacol grotesc în care politicienii și afaceriștii de top, de fapt cei mai mari excroci ai țării se joacă cu cătușele, stau câteva luni în spatele gratiilor unde au condiții la fel de bune ca și în palatele lor și-și comandă preparate scumpe de la restaurante de lux, ca apoi să fie lăsați în libertate.

Unde zice-se că vor fi judecați. Asta înseamnă că Direcția Națională Anticorupție care chipurile a vrut să stârpească corupția și-a făcut treaba? Păi nu se gândește nimeni că tocmai acolo, în libertate, aceștia pot să-și rezolve problemele și să uite că au trecut prin vreo închisoare? Că doar oameni suntem și la toți ne plac banii. Domnii procurori de la DNA i-a pus cu botul pe labe pe marii pești, de la Voiculescu la Marian Vanghelie, de la Dorin Cocoș la Elena Udrea, de la Radu Mazăre la Sebastian Ghiță. Dar… nici o vorbă despre Dumitru Puzdrea. Domnule, este incredibil așa ceva. Zici că omul ăsta a făcut pact cu diavolul, de nu se poate atinge nimeni de el. Sau o fi chiar el necuratul în persoană. Pe toți marii șpăgari ai țării, într-un final i-a mirosit DNA-ul sau DIICOT-ul. Și le-a dat câte  palmă.

Că le-a dat-o mai tare sau doar ca să-i sperie, asta e prea puțin important. Ceea ce contează cu adevărat este faptul că aceștia sunt luați la ochi. Iar acum chiar dacă ar vrea să continue furăciunile și evaziunile cu care sunt obișnuiți le-a intrat frica în oase. Dar de ce procurorii de DNA nu fac același lucru și cu domnul Dumitru Puzdrea? Nu vrea această instituție să ne demontreze mai nou că a început să dea pe afară de atâta corectitudine? Poate că o găsesc la complexul Flora nu-i așa? Și dacă Puzdrea nu e vinovat, atunci domnii de la DNA nu vor avea de ce să-l înhațe. Până atunci însă, ar trebui început războiul. Să vedem și noi până la sfârșit cine îl va câștiga. Nu vrem să credem că și cei de la Direcția Națională Anticorupție procedează la fel ca și colegii din justiție și din poliție și-și bagă frumușel capetele în nisip ca niște struți, făcându-se că nu cunosc nimic și nici măcar nu vor să audă.

Deși, până acum cam așa s-a întâmplat. Dar dezastrul de la Flora trebuie să fie desconspirat. Nemernicul care se crede atotputernicul Bucureștiului. Obraznicul din cauza căruia am putea ajunge toți doar niște amintiri, întrucât Puzdrea a reușit ce nici un alt excroc nu a putut să facă până acum: să ridice o clădire, evident ilegal, direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Știați acest lucru, domnilor procurori de la DNA? Știați că de ani buni singurul care aduce asta în discuție și se chinuie prin zeci de plângeri și dosare deschise a fost doar fostul asociat al lui Puzdrea, domnul Năstase Cătălin? Dar mai știați și faptul că toate aripile i-au fost retezate de polițiști mituiți ca actualul adjunct al șefului poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius și slugile sale, Lupu Marian și Firu Denisa, alături de judecători, procurori și avocați care și-ar vinde și familia pentru bani?

Apa Nova știa la rândul său de acest lucru. Pentru că altfel nu ar fi dat la un moment dat un comunicat oficial direct șeful suprem al instituției, în care recunoștea cât de grav a încălcat Puzdrea legea apelor prin această construcție? Le-a mai auzit cineva glasul de atunci? Niciodată! Pentru că mita mafiotului le-a închis pliscul. Astea sunt lucruri pe care dumneavoastră domnilor de la DNA trebuie să le descoperiți. Și credeți-ne, o singură dată e de ajuns să faceți un control de rutină și toate vi se vor lega. Și veți afla atunci și cum a construit acest golan șandramaua de la Flora, ilegal și cu contribuția măreață a tuturor primarilor care și-au pus fundurile pe pernele calde de la Primăria Capitalei, începând cu Băsescu, care se spune că i-ar fi semnat lui Puzdrea niște hârtiuțe datorită cărora excrocul a putut să devină stăpân ilegal al complexului.

Așa veți descoperi domnilor anchetatori și cum a făcut domnul Viorel Lis, chiar când el însuși dăduse o lege prin care toate clădirile ridicate ilegal trebuiau dărâmate să păstreze surpriză… tocmai Flora întreagă. Știți câtă mită a luat pentru asta? Multe sute de mii de euro. Și, gurile rele spun că Puzdrea i-ar fi promis chiar o rentă pe viață numai să aibă gura închisă și el. Atunci ne mai întrebăm de unde are Păcănelul Lis să arunce bani pe curve? Să-l întrebăm pe Puzdrea, el știe cel mai bine ce sume îi alocă muribundului ahtiat după femei.

În acest mod se va afla și cum a închis ochii primaul Oprescu la incredibila situație de la Flora și, deși știe extrem de bine ce se întâmplă pe tarlaua lui, ori de câte ori e întrebat cum stă treaba pe acolo, ridică din umeri și face pe amnezicul? Ne întrebăm și noi domnilor reprezentanți ai DNA-ului, oare dacă Oprescu ar fi scuturat puțin, s-ar trezi din amnezie? Nu vrem decât să tragem un enorm semnal de alarmă. Vrem să vă rugăm să faceți dreptate până nu va fi prea târziu. Iar noi ne angajăm să vă fim alături cu tot ce aveți nevoie, date, documente viabile ca ancheta să se desfășoare așa cum trebuie. Un personaj diabolic ca Dumitru Puzdrea trebuie stârpit. Pentru totdeauna.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *