Caprele și struții l-au lăsat pe Toni Greblă fără avere

iunie 24, 2015

Nu numai Chiliman a avut parte de palma dată de procurorii DNA legată de averea sa, ci și fostul judecător al Curții Constiționale, Toni Greblă, pentru că oamenii legii l-au lăsat și pe el fără o parte din avere, punându-i sechestru pe aceasta.

Iar declarația lui Greblă e delicioasă: “Am fost chemat pentru că se doreşte contravaloarea caprelor, a struţilor, să aibă o anume acoperire în nişte sechestre asigurătorii şi vă daţi seama că din acest punct de vedere este o noutate şi alte noutăţi în dosar nu au mai apărut astfel încât, cum am declarat prima dată, menţin ceea ce am spus.

Veţi vedea cu toţi că după parcurgerea etapei în justiţie se va dovedi că nu am nicio implicare în ceea ce am fost implicat. În ţara noastră, justiţia se înfăptuieşte prin Înalta Curte şi celelalte instanţe judecătoreşti. Organele de forţă, instituţiile de forţă, trebuie întotdeauna şi în toate ţările lumii şi în toate timpurile să fie sub un control al societăţii civile, al breslei respective sau al Parlamentului pentru că instituţiile de forţă, dacă nu au niciun control, în toată lumea tind să devină abuzive”. Domnule Greblă, chiar nu vă dați seama că nu mai aveți nici o șansă acum?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *