Care câine polițist prinde cârnatul aruncat de Dumitru Puzdrea?

septembrie 5, 2015

 

Mă dezamăgește că românul nu înjură public și nu iese pe stradă să bată un politician. Asta spunea cu foarte puțin timp în urmă cunoscutul realizator de televiziune, Mihai Tatulici. Dar noi trăim în România și în plus suntem un neam fără caracter, care nu ajutăm vecinul când are nevoie de ceva, ci preferăm să-l sprijinim să intre și mai rău în necaz. În plus, pe care politician să-l bați mai repede? Că toți sunt o apă și un pământ. Iar românul, un fel de fată de pe centură, preferă să se prostitueze pe banii unui mafiot, decât să înțeleagă cum stă treaba cu libertatea, cinstea și corectitudinea. Iar dacă se întâmplă să-l supere pe sponsor, joacă sârba în fața lui ca să nu piardă traiul cel bun șisă vină altul în locul său. Și atunci cum să scăpăm de nenorociții ăștia de mafioți?

Cum îi punem la colț pe coji de nucă? Ce metode ar trebui să adoptăm să nu mai fim amantele plătite ale marilor pești fără scrupule? Să nu se mai nască din rândurile poliției și ale justiției tot mai mulți câini devotați? Ce-i drept nu orice fel de câini, ci unii cu mare trecere în fața unui mafiot corupt, cum ar fi de exemplu, Dumitru Puzdrea care se înarmează cu un cârnat în misiunea sa de supraveghere a propriei libertăți. Dacă ar avea cineva curiozitatea să treacă pragul complexului Flora și să privească imaginea dizgrațioasă a lui cățeilor cei mici de la secția 2 poliție cum salivează la o cafea primită de la Puzdrea, s-ar închina cu două mâini. Rușine? Frică? Ei, aș. Așa ceva nu mai există domnule în România. Tablagiii ăștia trebuie să sară când Puzdrea latră și să se facă una cu pământul ca să-i rezolve problemele. Păi vă dați seama ce ar înseamna să pătrundă vreun intrus și să ajungă așa, din întâmplare pe la pavilionul 7?

Ar trăi un șoc. Pentru că acolo ar vedea tone de marfă adusă de Dumitru Puzdrea din țări ale Uniunii Europene, evident la un preț de râsul lumii și fără TVA și ascunsă în acest loc de care nimeni nu se poate apropia, pentru ca ulterior să ajungă să fie vândută la niște prețuri exorbitante la care evident se adaugă și TVA-ul românesc. Pentru că Puzdrea poate și știe să prostească persoanele din jurul lui cum mulți nu reușesc să facă. În altă ordine de idei, tot la Flora a construit Puzdra recent, evident ilegal, dar asta nu doare pe nimeni și un service auto. Dacă nu ar fi cățeii cu epoleți atenți, atunci cum ar mai pătrunde aici mașinile marilor mahări din poliție, justiție, Primăria Capitalei și alte instituții? N-ar mai putea căci peste tot în București sunt ochi și urechi la fiecare colț de stradă. Așa, toată lumea e mulțumită și fericită. Mașinile acestora sunt rezolvate, Puzdrea liber și viața ilegală a acestuia merge înainte. Să mai amintim de modul execrabil în care a ajuns complexul Flora? De faptul că mizeria de acolo depășește orice limită a înțelegerii? Dacă nu ar fi câinii de pază vă dați seama că toate aceste lucruri ar răsufla? Și în plus de atât, dacă vine nebuna de Iosefina Mihaela, stăpâna stăpânului ilegal de la Flora? Nu trebuie să existe oameni care să-i pună covorul roșu la intrare?

Femeia mai are puțin și trebuie pusă în cămașă de forță, ea nu mai are limite iar cei care au standuri la Flora trăiesc un coșmar din care nu-și revin atunci când isterica ajunge pe acolo. Mai bine ai prefera să te împuște Puzdrea cu armele pe care le are ilegal în dotare decât să auzi gura spurcată a Iosefinei Mihaela… Și-apoi cine are grijă să fie în siguranță mașinile lui Puzdrea parcate una lângă alta, alături de luxoasele automobile ale fiicelor sale dacă nu jigodiile de tablagii care primesc ordine chiar de la marele câine, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius? Îi e tare foame și lui și iată că de ani buni pare să nu se mai sature. Și tot hămesiți sunt și ofițerii secției 2 poliție, Firu Denisa, Ionuț Lepădatu și Lupu Marian. Ultimul și-a găsit în ultima perioadă un loc de odihnă și relaxare în arestul Capitalei. A fost prins prostul când încerca să mușamalizeze un dosar de doi lei.

Deh, dacă nu s-a mulțumit doar cu șpăgile enorme primite de la mafiotul Puzdrea și a vrut din ce în ce mai mult, acum să mănânce din gamelă. Dar cu Firu și Lepădatun rămași pe dinafară ce facem? Cum îi punem la punct și pe aceștia? Că dacă o mai ținem așa, vom ajunge să nu mai avem voie nici să trecem nici măcar prin fața complexului Flora. Avem și noi o întrebare. Dacă domnii de la ANAF care se tot bat cu pumnul în piept că fac și dreg în ultima perioadă, ce motiv au să nu-i facă o bucurie și lui Puzdrea și să verifice toate conturile sale deschise atât în țară cât și în Dubai, SUA, Israel și Germania? Oare și-au primit la rându-le cârnatul? Sau poate friptura apetisantă? Sau doar sunt lipsiți total de profesionalism ca și colegii de la DIICOT și Direcția Națională Anticorupție? Că nici domniile lor nu s-au obosit să trimită vreun control pe tarlaua excrocului. Pe cei de la Corpul de Control al Primăriei Capitalei nu-i mai amintim. Ăștia mănâncă orice. Important este să li se arunce firimiturile ca să nu înceapă să-și arate colții. Se va trezi cineva din letargie ca să dea cu Puzdrea de pământ?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *